0 0 kr

Uppskattade leverantörer av starka varumärken inom hotellbranschen

livv.se presenterar stolt några av våra välkända leverantörer. Dessa företag är våra största samarbetspartner och de har ett rikt och ledande produktutbud inom Skandinavien. Vi är stolta över att få förtroendet att sälja deras produkter.

Hållbarhet - vad är hållbar utveckling?

”En hållbar utveckling är en utveckling som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov”. Så definieras hållbar utveckling i det som kallas Brundtlandrapporten, och som skrevs på uppdrag av FN 1987. Hållbar utveckling knyter ihop hållbarheten i ekosystemen med de sociala och ekonomiska utmaningar som mänskligheten står inför.

Varumärken - Spelar varumärket någon roll?

Svar ja! livv.se har utvecklat unika koncept i samarbete med våra kunder och leverantörer för att tillgodose efterfrågan. Vi hjälper dig att välja!

Aliseo

Badrumsexperter!

Brabantia

Ursnygga papperskorgar såväl vägghängda som pedalpapperskorgar!

Corby

Allt för strykning! Minibarer, vattenkokarset, hårtorkar m m.

Ecologiq

Ecologiq består av gästartiklar och hudvårdsprodukter tillverkade med minimal påverkan på miljön. En miljömärkt certifierad produktlinje som är symbol för vår GoGreen filosofi.

Emberton

Allt för strykning! Välkomstbrickor, hårfönar, vattenkokare, vågar m m.

Geesa

Toarullehållare, toaborstar, handdukshyllor, stänger, krokar m m.

Inbed

InBed Sweden tillverkar designade sängar i högsta kvalitet och med den senaste tekniken.

Lexington

Lexington Company är ett livsstilsvarumärke som hämtar inspiration ur den klassiska New England-stilen. Kollektionerna följer den amerikanska traditionen av förstklassigt hantverk och erbjuder premiumprodukter i hög kvalitet. Med känsla för exklusiva detaljer, rika texturer och ikonisk formgivning är kollektionerna helt unika i sitt slag.

Rituals - exklusiva hotellprodukter

Exklusivt erbjuder vi avtalskunder, hotell- SPA- och konferensanläggningar, Rituals fina produkter. Gör goda, prisvärda och väldoftande investeringar bland vårt sortiment från till ditt hotell.

Valera

Hårtorkar, sminkspeglar m m.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen