Mer att minnas

Ett varumärke är mycket mer än en logotyp. Det är en berättelse som formas genom varje liten detalj. Vårt konceptteam kan hjälpa dig att skapa den berättelsen. Vi bygger ditt varumärke med exklusiva profilprodukter, skräddarsydda produkter och egentillverkade produkter

Profilprodukter

I vårt breda sortiment hittar du hundratals olika gästartiklar och inredningsprylar, som sätter guldkant på gästupplevelsen och stärker ert varumärke. Här finns allt från morgonrockar, tofflor och badkläder till amenities, nyckelkort, galgar, skohorn, påsar, paraplyer och mycket mer – allt i en mängd färger, material, storlekar och utföranden. Vi applicerar er logotyp på produkterna med digitaltryck, brodyr eller gravyr, så att de får sin alldeles unika prägel.

Svårt att välja? Låt vårt erfarna designteam välja ut produkter och ta fram en paketlösning som matchar er profil.

Skräddarsydda produkter

Våra profilprodukter är otroligt snygga precis som de är – särskilt med er logotyp på. Med det sagt kan vi göra dem ännu mer särskiljande, så att de blir en ännu starkare komponent i berättelsen om ditt hotell.

Vi kan till exempel anpassa färg och form på de flesta produkter och förpackningar utifrån er grafiska profil. Vårt designteam hjälper er gärna att skapa ett konsekvent helhetsintryck, som sticker ut från mängden.

Egentillverkade produkter

Vi kan även ta fram helt unika produkter, som inte går att hitta någon annanstans. Vad sägs till exempel om glitterschampo som doftar persika eller fyrkantiga ishinkar i roseguld? Eller något helt annat, som dina gäster bara måste fota och dela i sina sociala medier?

Här är det bara fantasin som sätter gränser – och i vårt fall är det är inget att oroa sig över. Vårt designteam har idéer så det räcker och vet vad som skapar marknadsföringseffekt.

Arbetsprocess
Koncept

Så här går det till

1.

Vi börjar med ett möte, där vi går igenom ert nuläge och önskade läge.

2.

Vårt designteam tar fram ett konceptförslag utifrån era behov.

3.

Vi presenterar förslaget för dig i form av digitala skisser.

4.

Du funderar på förslaget i lugn och ro och ger oss feedback.

5.

Designteamet justerar och kompletterar skisserna tills du är nöjd.

6.

Vi beställer hem produktprover, som du får klämma och känna på.

7.

Vi gör ytterligare justeringar, tills du ger ditt slutgodkännande.

8.

Vi producerar och levererar dina produkter enligt en skräddarsydd plan.

Vårt konceptteam

Låt oss skapa berättelsen om ditt hotell. Vi tar hand om allt: från idé till förslag och färdigt koncept.

Kristian Palmborg
Heidi Annell

Får vi bjuda på
lite inspiration?

Vi har samlat några av våra bästa hotellkoncept i en bok, som är så snygg att den gärna får ligga framme. Beställ den redan idag och se vad vi gjort för kunder som Yasuragi, Lily Country Club och Farris Bad.

Koncept vi skapat

Är du en deltagare på Spadagarna och vill delta i vår tävling? 

Tävling för deltagare på spadagarna: Vad kostar vår nya lagerbaddräkt i blått per styck?

Tävling!

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Vad kostar vår nya lagerbaddräkt i blått per styck? Skriv svaret nedan för att delta i tävlingen. Ni har möjlighet att vinna fina priser. Vi kommer lotta de lyckliga vinnarna och alla som får ett pris blir kontaktade av Livv.
Lyckad prenumeration!

Du måste nu verifiera att det är din e-postadress. Följ stregen i mejlet du fått.