En ansvarsfull
partner

Vi bryr oss om miljön – på riktigt – och strävar efter att skapa hållbara hotellupplevelser tillsammans med våra kunder och leverantörer.

Vi förändrar världen, en handduk i taget

Visste du att det går åt mellan 10 000 och 30 000 liter vatten för att producera ett enda kilo tyg? Fullständigt ohållbart, om du frågar oss. Därför har vi tagit fram en egenkomponerad frotté, som reducerar vattenåtgången med hela 70 procent och håller över 300 tvättar. Värt att prova, eller hur?

Hållbarhet
Livscykelanalys
Klimatavtryck

Låt oss göra ditt hotell mer hållbart

I samarbete med den svenska forskningskoncernen Rise kan vi göra en livscykelanalys för just din verksamhet. Utifrån analysen ger vi konkreta förslag på vad du kan göra för att minska er klimatpåverkan och samtidigt öka er lönsamhet. Win-win!

Alltid perfekt tajming

Att skicka en låda handtvål ena dagen och några anteckningsblock den andra är knappast miljösmart. Samtidigt förstår vi att du inte vill stå tomhänt när gästerna kommer – eller binda upp kapital och riskera svinn genom att bunkra upp ett överflöd.

Vi löser det här här dilemmat genom att ta fram en 12-månaders produktions- och leveransplan till var och en av våra kunder. (Det är vi faktiskt ensamma om i Sverige.) På så sätt ser vi till att du alltid får rätt produkter i rätt tid, helt automatiskt och utan onödiga småleveranser.

Bara hos oss

Vi är stolta över att erbjuda gästartiklar och hudvårdsprodukter från Ecologiq. Hela sortimentet är märkt med den Europeiska miljöcertifieringen Ecolabel, vilket är en garanti för minimal miljöpåverkan under hela livscykeln.

Grönare leveranser

Vi skickar alla leveranser direkt från vårt lager och bidrar till en snabbare klimatsmart omställning genom att välja DHL Grön Frakt. Dessutom arbetar vi proaktivt med våra kunder kring produktion och leveransplanering för att undvika svinn och småleveranser av enstaka produkter.

Klimatsmarta material

Vi stävar ständigt efter att minska vår miljöpåverkan genom att förbättra och utveckla våra produkter och tjänster. Det har bland annat resulterat i förpackningar i majsstärkelse, miljöpåsar för leverans av badplagg och en spatoffel som kan tvättas och återanvändas många gånger.

Våra certifikat

För att du ska veta att vi bryr oss på riktigt har vi sett till att certifiera oss både när det kommer till hållbarhet, kvalitet och miljö.

Vet du inte var du ska börja?

Hållbarhet kan vara krångligt – men låt inte det stoppa dig. Boka ett videomöte med oss, så hjälper vi dig att komma igång.

Lyckad prenumeration!

Du måste nu verifiera att det är din e-postadress. Följ stregen i mejlet du fått.