0 0 kr

Snygga inredningar till sovrum

 

Sovrum - en älskad plats! Vem älskar inte att bo på hotell? Sängen utgör basen i ett lyxigt hotellrum så därför är det viktigt att du unnar dina gäster eller dig själv en riktigt skön säng av god kvalitet för den perfekta sömnen. En riktigt bra och snygg säng kombinerad med övriga inredningsdetaljer lyfter verkligen helhetsintrycket av hotellrumskänslan. Livv har allt från lyxiga kvalitetssängar till madrasskydd.

Sovrum - är det viktigt med en skön säng?

En stor del av gästens behållning är just den sköna sängen. Hotellupplevelsen med den extra sköna känslan handlar också om andra saker, t ex att ha rätt temperatur i sovrummet, snygg fluffig inbjudande bäddning, fint ljusinsläpp, vackra designdetaljer och färger som är vilsamma för ögat.

Sovrum, en plats för vila och avslappning

Ett sovrum ska vara en behaglig och avslappnad plats där vi kan få lugn och ro. Här ska vi kunna få en god natts sömn för att få energi till nästa dag. Många har lättare att slappna av i sovrum inrett med färgnyanser från naturen. En del önskar ett sovrum i mörka blå och gröna toner som en omslutande färg att sova i.

Piffa upp sovrummet

Varför är det så skönt att sova på hotell? Jo, det är alltid en underbar känsla att krypa ner i nya rena lakan med fluffiga kuddar och ett skönt täcke!

Sovrummets viktigaste möbel

Hotell är experter på övernattning och en stor del av gästernas upplevelse är sjävklart den sköna sängen. Gästrecensioner berör ofta sängens kvalitet. Men vad ska man tänka på när man ska köper en säng? Vi erbjuder ett mycket stort sortiment av kvalitetssängar och kan hjälpa dig att välja rätt säng för just dina gäster.

Sovrum med extra tillbehör

Vi har självklart barnsängar och vikbara extrasängar på hjul. Kom ihåg madrasskyddet också.

5 tips för ett lyckat sovrum

  • Satsa på en kvalitetssäng
  • Mysiga sängkläder
  • Belysning
  • Färgsättning
  • Mörkläggande gardiner
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen