0 0 kr

Rituals - exklusiva hotellprodukter

Exklusivt erbjuder vi avtalskunder, hotell och konferensanläggningar, Rituals fina produkter. Gör goda, prisvärda och väldoftande investeringar bland vårt sortiment från till ditt hotell. Vi vill lova att badrummen, poolområdet eller spaavdelningen på ditt hotell blir en ännu mer lugn och avkopplande plats för dina gäster. Lika självklart som att det ska finnas sköna morgonrockar, handdukar och tofflor att koppla av i, så lyfts mysfaktorn och helhetsupplevelsen med hjälp av härliga och prisvärda produkter från hudvårds- och skönhetsmärket Rituals. Gästerna blir omhändertagna av er men kan också ta hand om sig själva genom att använda produkterna. Likt varumärkets namn Rituals - hjälper de till att ge en renande ritual för både kropp och själ. Produkterna är berikade med ingredienser som japansk basilika, ginseng, helig lotus och ekologiskt vitt te vilket lämnar en underbar doft i likväl rum som på huden. 

 

Passa på - kvalitetsprodukter lyfter din inredning

Just nu har vi utförsäljning på många av Rituals produkter som tvål, handlotion, schampoo, balsam, duschgel, ansiktsmasker, after shave och doftljus med mera. I vårt sortiment finns både förpackningar med refill i större mängder eller engångsprodukter för hotell. Bland Rituals rea hittar ni rabatterade kvalitetsprodukter och gästartiklar inom hudvård och skönhet som garanterat sätter extra guldkant på era gästers vistelse. Dessutom har förpackningarna, flaskorna och doftljusen, lyxig och färggrann design som med fördel kan stå framme i hyllor och lyfta inredningen på ett snyggt sätt.

 

Skönhetsritualer för alla tillfällen

Oavsett om du vill erbjuda dina gäster möjlighet till egna minibehandlingar på rummet, väldoftande bad eller behandlingar av professionella specialister i spaavdelningen, passar Rituals produkter perfekt för alla tillfällen. Om du har pool- och relaxområden utomhus är det till exempel uppskattat att kunna erbjuda återfuktande ansiktskräm som även skyddar mot tidigt åldrande orsakat av UVA- och UVB-strålar. Solskyddet är även vattentåligt.

 

När du vill investera i många olika produktkategorier till spa, hudvård och skönhet, är vår Rituals utförsäljning ett utmärkt tillfälle. Få era gäster att känna sig extra speciella och välkomnade när de anländer till sitt rum. Vårt tips är att sätta ihop goodie bags eller presentkit med flera härliga må bra-produkter.

 

Rituals säljs endast till våra avtalskunder. Kontakta oss för att bli en sådan.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen