0 0 kr

Tvål och gästartiklar till Skandinaviens bästa hotell

Vi har ett stort utbud av tvål och gästartiklar som vi levererar till några av Nordens mest uppskattade hotell och spa. Med omsorg har vi valt ut märken och produkter som är uppskattade med gott renommé. Goda och avslappnade dofter tar dina gästers upplevelse till en extra lyxig nivå. Vi kan lova dig det där jag-är-så-supernöjd leendet när dina gäster lämnar hotellrummet eller spaavdelningen. Det kan aldrig bli för mycket av det goda när man bor på hotell.

 

Köper du hållbara produkter?

Tillsammans gör vi skillnad. Det är vår absoluta tro. Vi erbjuder ditt hotell, restaurang eller konferensanläggning tvål och gästartiklar som är producerade med minimal påverkan på miljön. Vår GoGreen filosofi gör att du kan erbjuda dina gäster miljövänliga produkter med hög kvalité i en strävan för en hållbar framtid. Vår egen hudvårdslinje Ecologiq är miljöcertifierad, det är vi stolta över.

 

Så ser drömbadummet ut

Hotellkänslan står högst på önskelistan när det kommer till hur svenskarnas badrum ska se ut. Badrummet ska se exklusivt ut. Stilrena tvål- och schampoflaskor med en exotisk stil går hem hos de allra flesta. Det är bevisat att de minsta detaljerna gör skillnad. Hotellkänslan infinner sig när man blir erbjuden ett utbud av små tvålar, schampon och hudkrämer på ett snyggt designat fat. Designen är viktig och produkterna blir en inredningsdetalj, en detalj som inredningsarkitekten alltid lägger tid på för att skapa rätt känsla. En mysig spa-upplevelse kan dina gäster få i badkaret på hotellrummet likväl som i spaavdelningen. Här får du inte underskatta kraften i sociala medier. Ett stilrent, modernt och lyxigt badrum med exklusiva tvålar och gästartiklar kan bli en inspiration och like-raket på Instagram.

 

Välj en snygg pumptvål

Vi tror ni vet, den där känslan när man inte behöver ta fram sitt eget medhavda schampo eller tvål för att det redan finns ett bra alternativ i hotellduschen. Yes-känslan när man erbjuds kvalitétstvål gör skillnad i det sammanlagda omdömet. Förpackningen och inte minst innehållet gör skillnad. Våra produkter är vänliga mot hyn, stärker och vårdar utan sulfater, silikon och parabener. Väljer du pumpflaskor med snygga tillhörande hållare spar du dessutom på miljön. Du fyller enkelt på dem genom att beställa refill till pumpflaskorna.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen