0 0 kr

Hitta rätt täcke och ge dina gäster en bättre upplevelse

Kan ett täcke ge en krispig och luftig känsla? Japp, det kan det faktiskt. Våra hotelltäcken ska hålla länge och passa alla. Vi vill ge dina gäster en skön och avslappnad sovmiljö. Satsa på ett täcke som har lagom med fyllning och bra ventilationsförmåga till ditt hotell eller din konferensanläggning. Flera av våra produkter används av välkända inredare och på flera av Sveriges finaste hotell.

 

Välj allergifritt täcke med hålfiber

Hålfiber är bra när man vill att det ska passa alla, det är nämligen allergivänligt. Perfekt på hotell när gästerna varieras i oändlighet. Materialet är följsamt, smidigt och går lätt att fluffas upp. Hålfibertäcken ger en krispig och luftigkänsla samtidigt som de är lättskötta. Täckena kan tvättas och torktumlas vid höga temperaturer om och om igen utan att de mister sina egenskaper.

 

Duntäckeskänsla med microfiber

Microfiber brukar också kallas för fiberdun. Detta för att känslan i täcket påminner om dun och ger en luftig känsla. Lyxigare material med lite finare kvalitet helt enkelt!

 

Dun för äkta hotellkänsla

Våra duntäcken är till för dig som letar efter den där fluffiga och lyxiga känslan för 5-stjärniga hotell. Dun är ett mjukt, luftigt och lätt material som dessutom har bra isoleringsförmåga. Fördelen med naturfyllning är att täcken med dun har en lång levnadstid och bra förmåga att transportera bort fukt från kroppen.

 

Förläng livslängden på täcket

Genom att tvätta dina täcken förlänger du dess livslängd. Täcken kan faktiskt krympa så var noga med att läsa tvättrekommendationerna. Se till att det inte är hål i täcket innan du tvättar och använd enzymfritt tvättmedel. Vanliga tvättmedel innehåller enzymer och tar bort det naturliga fettet som finns i dun och fjädrar. Torka täcket noga och släng in tre till fyra tennisbollar för att undvika klumpar i fyllningen. Du vet att det är dags att byta täcke när täcket fortfarande klumpar sig eller är platt efter att du torktumlat det.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen