0 0 kr

Hållbara sängkläder med skön komfort

Välj sängkläder till rummen på ditt hotell eller konferensanläggning med stor omsorg. Det är verkligen en speciell känsla att få bädda ner sig, somna och vakna upp i en nybäddad säng med mjuka sängkläder av bästa kvalité. För många hotellgäster är nämligen en riktigt god natts sömn vistelsens höjdpunkt. De lakan, påslakan och örngott som vi på Livv erbjuder är hållbart producerade, vilket är en mycket viktig faktor för oss. Vi vill ta det ansvar som vi kan för planetens välmående och minska vår miljöpåverkan i så stor utsträckning som möjligt. Den omtanke som ligger bakom produktionen samt tyg- och materialvalen kommer också förhöja den avkopplande upplevelsen av att sova på hotell. Vi vill lova att dina gäster kommer känna skillnaden med vårt utbud av sängkläder.

 

Välj sängkläder med omsorg

Välj det material, färg och komfort på sängkläderna som passar bäst in i inredningen och atmosfären som ni vill ha på ert hotell och verksamhet. Vi erbjuder valmöjligheter i material som bomull/polyester, siden och bomull. Våra vita påslakan i siden ger en mer exklusiv och romantisk känsla medan designen på våra gråa och vita bomullspåslakan för tillbaka tankarna till sommarstugan i barndomen.

 

Spara tid med rätt materialval

Hos oss hittar du sängkläder i olika prisklasser och storlekar. Besök varje enskild produkt för att se mått, material samt tvättråd. Vi erbjuder olika storlekar på våra sängkläder som passar allt från enkel- och dubbelsängar till barn- och spjälsängar. Om du vill ha specialmått kan såklart även det offereras. Våra lakan till barnsängar är certifierade med Oeko-Tex® 100 vilket är en märkning för textila råvaror och produkter. Märket ska garantera att produkten inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Vi värnar också om hotellpersonalen. Den goda och hållbara kvaliteten på de lakan, örngott och sängkläder som vi tillhandahåller ska underlätta för den personal som bäddar, tvättar och städar. Materialet på våra sängkläder gör det enkelt att vika, bädda och skrynklar mindre. Detta innebär mindre handpåläggning och ni spar helt enkelt tid.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen