0 0 kr

Kuddar till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Vad skulle vi göra utan kuddar? En natt i en superskön säng, det är något som alla hotellgäster önskar sig. En bekväm säng står högt i kurs på önskelistan vad gäller övernattningar, inte bara på hotell självklart utan helst även hemma. Det räcker inte bara med att sängen ska vara bekväm och passa alla som ligger där, det finns övriga detaljer där som ska bidra till välmåendet - nämligen kudden eller kuddarna!
 

Kuddar, men hur många sorter finns det?

Det finns många! Väldigt många! Här finns bolster som är stoppade med olika dun och fjädrar, en del är stora, en del är ännu större, med lite fyllning, med lite mer fyllning och med ännu mer fyllning. Förutom för de som sover på rygg så finns det särskilt anpassade för vilken sida man sover på eller speciella kuddar för nackar. Bomullscambric är ett vanligt förekommande material som omger dun- eller fjäderstoppade innerkuddar. Det är ett mycket tätvävt bomullstyg som gör att fjädrarna förhindras att ta sig ut. Rätt sorts kudde kan göra underverk för en god natts sömn.
 

Hur väljer man då rätt kuddar?

Det är en viktig fråga, för att kudden har en stor inverkan på sömnkvaliteten. Den är lika betydelsefull som madrassen. Men det är ju en väldigt personlig uppfattning om vad som är bäst. Hotellrummen byter som bekant kanske gäster varje eller varannan natt. Så hur väljer man rätt? Ett svar kan vara att hålla med två kuddar per säng i rummet, en med mindre stoppning och kanske en med mer stoppning, förvarad i garderoben.
 

Så här sköter du din kudde!

- Förvara den alltid i ett kuddskydd

- Välj ett superskönt örngott

- Tvätta den var tredje till var sjätte månad

- Använd ett skonsamt, varmt program med extra skölj

- Torka i torktumlare på låg värme så lång tid som möjligt

- Har du två rena tennisbollar till övers? Lägg dem i så fall i tumlaren tillsammans med kudden som ska torka. Det gör susen för torkningen.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen