0 0 kr

Extrasängar som ger en god natts sömn

Erbjud extrasängar till familjer eller andra gäster som vill bo tillsammans på ditt hotell. För oss är kvalité alltid lika viktigt. Våra extrasängar med högkvalitativa madrasser ger dina besökare en god natts sömn för att vakna pigga och utvilade oavsett om de är på affärsresa eller semester.

 

Extrasängar som är lätta att ta fram

Att sova gott hör till det goda livet. Att enkelt kunna plocka fram och tillbaka en extrasäng hör till det goda arbetslivet, speciellt för din personal. Våra fällbara och vikbara extrasängar är enkla att placera i små och stora hotellrum. Benen fälls ihop automatiskt och har en snygg design för att passa in i ditt koncept. Hopfällda kan du köra iväg extrasängen på hjul och förvara dem smidigt i ett närliggande förråd.

 

Välj rätt madrass

Vi tycker att du ska tänka till och vara noggrann när du väljer extrasängar till ditt hotell och speciellt gällande kvaliteten på madrassen. Det kommer du att tjäna på i längden. Vad man behöver för typ av madrass är högs individuellt men vi kan hjälpa dina hotellbesökare att få rätt typ av stöd. Ryggraden bör kunna vila så rakt som möjligt och sover man på sidan ska madrassen i extrasängen vara så pass mjuk att axel och höft kan sjunka ner. För att sova gott kan en för hård eller mjuk madrass spela stor roll. Ta hjälp av vår kunniga personal, vi guidar dig gärna inför ditt inköp. Glöm inte att kudden är jätteviktig för att nacken ska befinna sig i samma position som resten av ryggen. Våra extrasängar är anpassade att passa personer upp till 160 kg.

 

Gör ett hållbart val

Vår rekommendation är att du satsar på extrasängar med kvalitet. Vanligtvis rekommenderas att du ska byta bäddmadrass vart femte år ungefär men eftersom en extrasäng inte används lika ofta kan du räkna med att våra extrasängar har längre livslängd.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen