0 0 kr

Perfekta minibarer till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Att inreda hotellrummen med minibarer är en finfin service till sina gäster. En minibar är kort sagt ett litet kylskåp. Det är mycket uppskattat att kunna ta sig en kyld dryck. Det gäller inte alls bara alkoholhaltiga drycker utan självklart vanligt bubbelvatten eller läsk. Kan det även finnas en liten påse med nötter så kan den fungera som en lifesaver om det är en stund kvar till middagen. Eller varför inte en öl, eller ett glas vin på rummet före maten?

Minibarer av mycket god kvalitet

Nu för tiden är minibarerna kompakta, underhållsfria och väldigt tysta också. Inte bara att de har ett modernt utseende, utrymmet är också riktigt bra på den lilla ytan. Dessutom har de nya minibarerna en låg energiförbrukning. En minibar kan bidra till merförsäljning och det gör hotellägaren och gästerna nöjda. Den fylls på varje dag och hotellet tar betalt för det som fattas.

Val av minibarer

I de flesta av hotellrummen där det finns minibarer är dessa fristående eller inbyggda i möblemanget. Men vi har även en vägghängd modell till salu. I vissa rum kan det vara mer praktiskt med denna modell. Det är inte alltid att ytorna i ett rum är tillräckligt stora. Vi säljer även låsbara modeller. Det finns så många minibarer med olika finesser. Behöver du hjälp att välja, kontakta oss.

8 saker i minibaren som gästen gärna vill hitta: förfriskningar och lite godis

  1. Vatten, både med och utan kolsyra  
  2. Öl
  3. Vin, både vitt och rött
  4. Läskedryck
  5. En påse med nötter
  6. En liten chipspåse
  7. En chokladbit
  8. En liten godispåse
     

Minibar med oväntad förvaring En gäst kan också ha behov av att förvara något inköp eller annat hemifrån kylskåpskallt. Kanske har städpersonalen hittat en och annan kvarglömd sak i minibaren?

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen