0 0 kr

Bra hårtorkar till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Hårtorkar behöver finnas i alla hotellrum. Det är en service som gästerna förväntar sig i ett badrum på ett hotell. Dagens resenärer gillar att resa med ett lättare bagage än vad man gjorde förr. Därför är vi inte så benägna att packa ner en egen hårtork när vi ska resa iväg. Den tar onödig plats och en liknande finns ofta på hotellrummet.

Smidiga hårtorkar

Den absolut smidigaste lösningen är att välja en hårtork för fast anslutning i badrummet. Det finns många olika sorter att välja mellan i trevlig, snygg och praktiskt design med varierande kapacitet.

Hårtorkar och hygien

Precis som lampknappar och rumsmenyer är hårtorken en sak som berörs av många personer men som vanligtvis inte betraktas som smutsiga. Det innebär att den blir smutsig med tiden. Tänk på att städpersonalen behöver få tid för mer sällan rengöring av vissa produkter med jämna tidsintervaller.

Skadas håret av hårtorkar, plattänger och locktänger?

Det korta svaret på den frågan är ja. När man använder någon av dessa produkter utsätts håret för hög värme och det gör att det sliter på hårets yttre skyddande lager. Håret kan därför klyvas och i slutändan bli torrt och livlöst. För att motverka detta rekommenderar vi att du använder en värmeskyddande produkt samt tvättar håret med ett återfuktande schampo.

8 tips för att lyckas med håret

  • Tvätt inte håret ofta
  • Välj anpassade schampon - har du färgat hår, blekt, känslig hårbotten etc?
  • Balsam för skonsam borstning
  • Krama ur vattnet i stället för att gnugga och frottera - mindre slitage
  • Borsta håret ofta, flera gånger dagligen - det ökar cirkulationen
  • Massera hårbotten varje dag för god cirkulation
  • Skäm bort ditt hår med en hårinpackning en gång i veckan
  • Hört talas om No poo-metoden? Förespråkarna hävdar att man får friskast hår om man slutar använda vanligt schampo för att schampot tar bort hårets naturliga oljor.
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen