0 0 kr

Lexington - exklusiv kollektion för hotell och SPA

Lexington släpper en exklusiv hotellkollektion till hotell-, SPA- och konferensanläggningar. Vi är stolta över att fått in ett nytt kvalitetsmärke till livv.se,  nämligen Lexingtons mycket exklusiva kollektion för hotell. I vårt sortiment har vi noga utvalda märken och produkter som är mycket uppskattade och de har också ett gott renommé. Det här exklusiva märket är endast för försäljning till våra avtalskunder.

 

Lexington Forest Finest ger hotellkänslan de luxe

I denna exklusiva kollektion ingår schampo, balsam, duschkräm, massageolja, body scrub och bodylotion. Kollektionen Forest Finest är särskilt framtaget för hotell-, SPA- och konferensanläggningar. De finns i både stora och små flaskor för att passa i ett hotellrum men också i duscharna på en SPA-anläggning. Finns det något som är så uppskattat av hotellgäster som lyxiga hygienprodukter? Nej, det är en alldeles speciell och lyxig känsla när dessa populära produkter finns i badrummet.

 

Vad säger ni om denna beskrivning av Lexingtons ”Forest Finest”?

Läs, och säg, klingar det inte vackert? Nästan som om en sommerlier som beskriver ett fantastiskt vin, kan inte beskriva det bättre! ”Forest Finest har en bländande karaktäristisk citrusdoft som kombinerar fräschören av bergamott och citrus med trä och kryddor. Den öppnar upp med gnistrande citrus följt av delikata och saftiga svarta vinbär. En svag bitterhet av citrus, bär, grapefrukt och ingefära omsluts av en blandning med koriander, mysk, trä och kryddor, vilket ger doften en unik och varm karaktär.” Visst blir man nyfiken på den här doften?

 

Lexington i stilren design

Stilrena tvål- och schampoflaskor uppskattas av såväl kvinnor som män. Det är ett enkelt sätt att förhöja den lyxiga hotellkänslan. Produkterna och även utseendet på dem är viktigt. Därför är snygg design en detalj som som kommer hotellgästerna till godo. Lyxiga hygienprodukter ger hela hotellrummet ett lyft och förstärker din gästs luxuösa känsla.

- Endast för avtalskunder

- Finns i både stora och små flaskor

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen