0 0 kr

Ansiktsservetter & dispensers till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Ansiktsservetter - det är något som hotellgästerna verkligen uppskattar om det finns på rummet! Servetter och sanitetspåsar ska också vara väl förvarade i en fristående eller vägghängd dispenser. Dessa servetter och sanitetspåsar ska vara enkla att fylla på av personalen. Dispensern ska vara praktisk och helst snygg också. Gästen ska enkelt kunna ta upp en servett. Som gäst vill man verkligen inte ha känslan av att föregående gäst har fingrat på servetten högst upp!

Vem vill snyta sig i toalettpapper när man bor på hotell?

Ingen kanske? Ett betydligt trevligare och lyxigare alternativ är att erbjudas ansiktsservetter i badrummet eller varför inte inne i sovrummet? Ansiktsservetterna används med fördel till hudvård och rengöring. Det är skonsamt för huden och dessutom så kanske ett hotell sparar in på tvätten av handdukar. Vi kan lova att din gäst uppskattar pappersservetter som förvaras i dispensers, det är både enkelt och hygieniskt att fylla på av personalen och gästen får en bättre upplevelse.

Ansiktsservetter och dispensers - olika typer av förvaringsboxar

Vi säljer olika dispensers som passar in i alla miljöer såväl lyxiga hotellrum som till egendesignade sovrummet! Vi har dispensers för hygienisk förvaring av servetter och sanitetspåsar i askar men även dispensers som enkelt kan fästas på väggen.

Låda eller en box på väggen?

Ja, det är frågan! Hur gott om utrymme är det i badrummet? Självfallet går det bra att ha en fristående box för förvaring om utrymmet medger, om ytan finns invid handfatet. Men måste dispensern finnas i badrummet? Nej, åtminstone vad gäller ansiktsservetter så fungerar ju även en box i sovrummet. Det kan vara väldigt praktiskt att ha en dispenser att fästa på vägg, man kan välja självhäftande dispensers eller med skruvmontage!

5 exempel på varför gäster kan uppskatta att ha ansiktsservetter på hotellrummet!

•                          Hösnuva, fler än man kan tro lider av nästäppa och allergier

•                          Tar bort sminket skonsamt

•                          En sista finputsning före middag?

•                          Att putsa glasögonen

•                          Snygga till skorna

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen