0 0 kr

Bästa utrustningen för housekeeping till restauranger, hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Något som verkligen är viktigt är att hålla rent. Att ha höga krav på städning lönar sig. Gäster gillar och trivs i rena rum, de får under inga förhållanden hitta t ex hårstrån i badkaret eller duschen. Det ger en sur eftersmak och det är något som gästen kommer ihåg.

Housekeeping för proffs

När det gäller housekeeping, är det utrustning för proffs i arbetet som gäller. Det gäller att organisera städningen av rummen så effektivt som möjligt. Vi säljer supersmidiga städvagnar och tillhörande artiklar till vagnen som är gjorda för påfyllning. Vi har allt för bästa städningen!

Housekeeping i hotellmiljö

Vi erbjuder er ett stort sortiment av artiklar som behövs för att hålla igång städning i större och mindre format. Allt från hygien & torkpapper, torkdispensrar, städredskap, städvagnar, rengöringsprodukter, refillvagn till minibarer och tvättvagn.

Housekeeping, hur fungerar arbetet med städningen?

Har ni tänkt på hur mycket som ska fixas under en begränsad tid? En korridor full med rum, vissa ska städas ur helt och vissa lite enklare. Den som städar har en viss tid avsatt per rum, men antal rum att städa varierar.

7 moment för städning av ett hotellrum

  1. Töm skräp och papperskorgar
  2. Ut med glas, porslin, sängkläder och handdukar
  3. Bädda rent
  4. Städa badrummet: toaletten, handfatet, dusch/badkar, fyll på med tvål och handdukar
  5. Städa sovrummet: damma, dammsuga och moppa golvet.
  6. Fylla på nya broschyrer, kanske produkter i minibaren eller andra saker som hotellet erbjuder, fylls på efter behov
  7. Rapportera att rummet är rent för nästa incheckning


Housekeeping inte riktigt bara städning Städningen är inte över i och med att rummen är färdiga! Efter rumsstädningen brukar korridoren/våningen ses över, allt ska vara rent och snyggt. Därefter ska städvagnen tillbaka till sin plats och fyllas på som förberedelse till nästa dag. Smutstvätten ska till en särskild plats och soporna ska kastas eller sopsorteras. Sedan kan det vara dags att lämna in städlistan eller kanske kvarglömda saker. Tänk på städpersonalen nästa gång du bor på hotell!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen