0 0 kr

Praktiska och smidiga skötbord till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Letar du efter smarta, säkra och funktionella skötbord som tål att användas i offentliga miljöer? Nu för tiden finns det oftast en plats för dem på både herr- och damtoa på allmänna toaletter. Bra service om det kan finnas ett i vissa hotellrum också. Ett vägghängt skötbord monteras på väggen och fälls helt enkelt ut vid användning. Det sparar plats och är smidigt eftersom det mestadels är uppfällt när det inte används. En sån här vägghängd produkt får ju även plats i mycket små utrymmen, de kan t o m hängas ovanför toalettstolen.

Skötbord - hur funkar fällningen?

Som redan nämnts så fäster man det på väggen och skivan man fäller ned är försett med en dämpande gasfjäder. Därför kan skivan lätt fällas upp och ned med bara en hand. Mycket praktiskt när man håller en bebis på andra armen! När bordet fälls upp så låser sig det självt automatiskt med ett snäpplås. Supersmidigt!

Lite skryt om våra skötbord

Vår produkt Robust tillverkas av FSC-certifierat trä, bok eller ek. Dynan är fri från ftalater och PVS. I ”Byggvarubedömningen” har Robust högsta betyg och ”Rekommenderas”. Ett vägghängt skötbord är så smidigt och oslagbart när det är städdags. Våra produkter finns i flera snygga färger. Våga sätt en färgklick på väggen!

Skötbord utan ftalater?

Ja vad är det? Enligt Wikipedia så är ”ftalater är kemiska föreningar som är salter eller estrar av ftalsyra. Tereftalater och Isoftalater är salter eller estrar av ftalsyrans isomerer tereftalsyra respektive isoftalsyra. Ftalater används som mjukgörare i polymerer (plaster) som till exempel polyvinylklorid (PVC).” Hängde ni med? Ja, det är inga ftalater i alla fall, i den här produkten.

5 fakta om våra skötbord

  1. Materialet i denna produkt är att sidoreglar, väggreglar, hyllor och tak är tillverkade i FSC-certifierat massivt trä; bok eller ek
  2. Frontskivan är en spånskiva med melanin eller laminat
  3. Dyna med polyeterskum ingår
  4. Lås och gångjärn är i rostfritt stål
  5. Måtten är höjd: 780 mm, bredd: 660 mm, djup: uppfällt 200 mm, nedfällt 770 mm
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen