0 0 kr

Galgar till SPA-, hotell- och konferensanläggningar

Visst vill vi hålla kläderna så fina som möjligt? Ingen som vill ta ut kvällens skjorta ur garderoben och bara hitta skrynkliga? Knappast! Bättre förberedelser finns inte än att använda hängare för kläder. Då är det enkelt att senare ta på sig plaggen i hyfsat skick. Denna enkla metod gör man genom att hänga upp dem ordentligt, snyggt och prydligt. På en galge förstås!

Galgar för tillfälliga extragarderober

Se nu till att det finns klädhängare som rymmer tillräckligt mycket saker. För ett större evenemang kanske personer vill hänga upp extra attiraljer. Det kan vara handväskor, hattar, mössor, påsar, extra skor m m. Allt möjligt kan behöva få plats på denna tingest, förutom jackan eller kappan. Därför ska det finnas många galgar! De tar ingen plats och de är billiga. En sådan produkt ska inte fattas!

Galgar förlänger livet för kläderna i garderoben

Fyra saker att tänka till på när det gäller dessa klädhängare. Det är praktiskt att kunna hänga hela kostymen på en och samma galge, d v s både kavaj och byxor.

  1. Är galgarna snygga? Ska de hänga framme i en öppen garderob för ytterkläder?
  2. Hur stort är utrymmet i garderoben, behövs det en byxslå på galgen där du fäster byxorna prydligt?
  3. Kan det behövas fästas något mer på galgen t ex med clips?
  4. Eller behöver du kanske den vanligaste formen av galge, den med stång, där du kan hänga på både det ena och det andra?

Ursprungsbetydelsen av galgar

Akta er för andra galgar än de i garderoben, ni vet kanske vad som syftas på? Det var inte nådigt förr i världen när man kunde hamna i galgen för diverse olagligheter. Ursprungligen är galgen en anordning för hängning, när man offrade människor eller rovdjur åt gudarna! 1864 upphörde hängning som avrättningsmetod i Sverige. Ös på bara med galgar, men bara de för kläder förstås!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen