0 0 kr

Tillbehör & utrustning till hotell m m.

Tillbehör & utrustning är det som gör det där lilla extra för dina gäster. Har du funderat över vad systemet med hotellstjärnor går ut på? En del hotell använder betygsättning 1-5 också. Båda systemen går ut på att vissa kriterier ska uppnås för att få ett visst antal stjärnor eller högre betyg på skalan. Dessa kriterier kan vara bl a underhållsstandard, möblers kvalitet och helhetsintryck. För att få ett 5-stjärnigt omdöme behövs det viktiga detaljer på rummet men det handlar även om det finns restaurang på hotellet, öppettider och tillgänglighet. Gäller det konferensrum är det också viktigt med rummens standard och faciliteter.

Uppskattade och snygga tillbehör i hotellrummet

Det är lätt att tänka sig att en gäst som kliver in i hotellrummet har förväntningar på att det är rent och snyggt. Först behöver man ställa ifrån sig väskan, finns det ett bra ställe att lägga den på? På livv.se hittar du det mesta av alla viktiga tillbehör till rummet allt ifrån bagagebänkar, fläktar osv till kassaskåp.

En bra utrustning på hotellrummet ökar komforten

Vilken gäst vill inte känna sig bortskämd? Kanske vila en stund på sängen när kläderna hängts upp i garderoben för att sedan göra en kopp te? Eller varför inte svalka sig med en dricka från minibaren när man satt på fläkten? Alla små detaljer får gästen att trivas på rummet. Att det t ex är enkelt att snygga till kläderna, att det finns ett strykjärn eller byxpress innan det är dags att lämna rummet lite mer uppklädd.

Internet och wi-fi

En bra gästupplevelse är när allting känns rätt! Se till att du lägger ner tid på alla detaljer. Nu för tiden är det självklart att ha en väl fungerande internetuppkoppling! En nöjd gäst gör även personalen gladare!

Dina val kan höja stjärnstatusen på hotellet!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen