0 0 kr

Vi utvecklar ditt hotell- och spakoncept

Genom förvärvet av Extend, som är en ledande leverantör av textilier till hotell och spa, tar vi fram helhetslösningar med badrockar, handdukar, badplagg, tofflor m.m. Vi arbetar med ekologiska textilier från leverantörer med miljövänliga tillverkningsprocesser. Vi erbjuder väldesignade och kundunika koncept inom spa och hotell. Koncept som stärker ditt varumärke, ökar din lönsamhet och förhöjer kundupplevelsen – med hänsyn till miljön.

Vi på Livv hjälper både stora och små hotell- och spaanläggningar med att designa och producera kollektioner som framhäver deras unika personligheter. Resultatet blir kompletta spakoncept som lever upp till höga krav på miljömedvetenhet och socialt ansvar, där kundens upplevelse alltid är i fokus.

Design för ditt varumärke

Ett varumärke är mycket mer än en logotyp. Det handlar om att förmedla rätt känsla i allt man gör, säger och visar upp – i varje liten detalj. Nedan kan du läsa mer om några av våra nöjda kunder. En av dessa är Yasuragi i Stockholm där gästerna får ta med sig den numer välkända japanska Yukatan hem. Förutom att yukatan har blivit spahotellets viktigaste marknadsföringselement, bidrar det också till minskad tvätt- och lagerhantering för personalen samt lägre tvättkostnader. Kort och gott, ett spakoncept som skapar mervärde för både gäst och hotell.

 

Läs mer

Det ska löna sig att tänka miljövänligt

Livv Green är vårt livscykelanalys, framtagen i samarbete med Swerea IVF, en svensk forskningskoncern inom industriell förnyelse och hållbar tillväxt. Med Livv Green hjälper vi dig att minska din verksamhets klimatpåverkan och samtidigt öka lönsamheten. Vi gör en grundlig analys av produktmaterial, livslängd och andra parametrar för att sedan ge konkreta förslag på förbättringar.


 

THE WELL, NORGE

The Well är ett av världens mest exklusiva dagspa och det största i sitt slag i Norden. Extend anlitades för att ta fram en helhetslösning för alla textilier: badrockar, handdukar, badplagg, tofflor, yukatas, peshtemals m m. Utöver att klä gästerna tog vi även fram arbetskläder, strumpor och arbetsskor till hela personalen. Ledorden för hela kollektionen var god funktion, enkel skötsel, bra passform och miljötänk; samtidigt skulle designen harmoniera med The Wells varma, mjuka naturinspirerade profil, och utgöra en del av den totala kundupplevelsen.
Besök Thewell.no »

YASURAGI, SVERIGE

Sedan Yasuragi startades har Extend levererat över en miljon yukatas: lätta, japanska bomullsrockar som gästerna får ta med sig hem. Med sin karaktäristiska design, baserad på de japanska tecknen för ”lycka” och ”sann glädje”, har yukatan har blivit deras viktigaste marknadsföringselement med mycket hög igenkänningsfaktor. Utöver yukatas levererar vi även badkläder, tofflor och specialprodukter, t ex tvagningshanddukar och ”ten-toe”-strumpor.
Besök Yasuragi.se »

 

 

FARRIS BAD, NORGE

När Farris Bad tog fram sin spakollektion var Extend med från projektstart. Tillsammans med kunden utformade vi en sober, stilren design som harmonierade med Farris Bads profil. Idag levererar vi gästrockar, frotté, tofflor, badkläder och en private label-serie från Dharmazone.
Besök Farrisbad.no »

STENUNGSBADEN YACHT CLUB, SVERIGE

Detta klassiska spahotell på Stenungsön har varit ett av Västkustens mest avkopplande tillhåll sedan 1963. Extend har varit leverantör av Stenungsbaden Yacht Clubs spatextilier i över tio år och genom olika faser av konceptutveckling. Vi har tagit fram allt från badrockar och handdukar till badplagg, tofflor och flipflops.
Besök Stenungsbaden.se »

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen