0 0 kr

Praktiska bordsunderreden till restauranger, hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Det är mycket populärt och fiffigt att satsa på separata delar vad gäller bord. Att köpa en snygg bordsskiva som kan kombineras med ett bra och snyggt underrede är smart. Det gör att du kan möblera väldigt flexibelt. Perfekt för restaurangen kanske, där du ibland har många bordsreservationer att ta hänsyn till. Det kan ju faktiskt vara så att det ska vara olika konstellationer varje kväll. Viktigt är att det är enkelt att flytta möbeln.

 

Bordsunderreden likväl som bordsstativ

Ett bordsstativ är en ställning med flera ben eller bara en pelare som används som underrede till en bordsskiva. Ett bordsstativ måste vara tillräckligt stabilt för att hålla bordsskivan stadigt och i sin position. Den måste konstruerad så gediget att bordsskivan inte vibrerar. Ju högre bord desto säkrare måste ”benet” nertill på golvet förankras, det går ju inte an att man spiller ut kaffet eller drinken om man är några stycken som samtalar vid ett barbord. Kanske tar man stöd med armbågarna på bordet också och då får bordet inte bli vingligt. Vi har ett stort sortiment som du kan välja ur.

 

Välj bordsunderrede med finess

Att satsa på pelare till bordsskivan är oerhört praktiskt. Det är väldigt uppskattat av gästerna att få plats med benen och det betyder mycket. Det är också lättare att duka upp med en extra tallrik för en extra gäst som behöver ”tränga” sin in i ett sällskap. Om du har en litet större bordsskiva behöver du naturligtvis tänka till hur underredet ska se ut. Troligtvis kan du behöva fler pelare. Botten eller ”foten” till pelarbord finns i olika utföranden, t ex trumpetformad botten, 3-vingade plattor, kryssform m m. Finns i olika varierande material som gjutjärn eller annat. Behöver du hjälp? Vi lotsar dig!

 

Vad mer än bordsunderreden kan finnas under bordet? Pengar?

Att få betalt under bordet! Det kan betyda ungefär som att ta emot mutor. Ett lustigt uttryck som kanske kommer av att ett sådant överlämnande av hemliga pengar, då syns inte ”affären”.

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen