0 0 kr

Restaurang - Uppskattade inredningar till hotell och företag

Gillar du flexibla och lättarbetade lösningar för restauranger? Här kan du köpa utrustning och inventarier för inredning i din restaurang. Vi har ett sortiment av praktiska komplement till restauranger och allt ifrån bordsskivor, garderober, menymappar till mobila bardiskar och hovmästarpulpeter. Vi har leverantörer över hela världen. Är det något du behöver utöver det som finns på hemsidan så hjälper vi gärna till.

Behöver du göra om salen till ett extra restaurangrum?

Komplettera ditt restaurangutrymme med extrabord och stolar. Lätta att stapla, enkelt för personalen att hantera. Du kan välja mellan olika bordsunderreden till olika bordsskivor, väldigt flexibelt som är lätt att möblera med.

Tillfällig restaurang - utomhus?

Vi har loungemöbler för uteservering. Smidiga möbler för snabba lösningar. Det ska vara enkelt att möblera om eller flytta bord. Personalen ska enkelt kunna flytta eller ta fram fler bord och stolar om det finns plats.

Restaurang för bröllop eller annat större evenemang

Ja, det kan vara just då du behöver särskild utrustning så som en smart tillfällig mobil garderobslösning eller varför inte bordskjolar? Eller en mobil bardisk? Restaurangen som enkelt vill/eller behöver utöka sittplatser i t ex intilliggande rum.

Här kommer några tips för ett lyckat bröllop eller fest

  • En lyckad fest kräver en mycket noggrann planering, naturligtvis spelar din ekonomi och budget en stor roll, men genom vissa val kan arrangören komma undan billigt men ändå inte ge avkall på hur mysigt och snyggt det kan bli.
  • Ta ut svängarna vid dukningen, låt den bli personlig och dekorera med mycket blommor, eller varför inte dekorera en del med ”naturmaterial” från skogen eller egna rabatten?
  • En toastmaster - eller festvärd gör susen. De ska ju få igång gästerna efter maten!
  • Levande band eller DJ - se till att musiken är kanonbra!
  • En spännande överraskning mitt i festen är aldrig fel
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen