0 0 kr

Reception - stället där det händer saker! 

Receptionen är oftast första stället där din gäst möter ditt företag. Receptioner kallas ibland med all rätt för hotellets hjärta! Där blir du som gäst välkomnad och kan få eller förmedla information. Hur viktigt är då det första intrycket? Väldigt viktigt, det första intrycket av hotellet kommer förmodligen prägla gästens fortsatta uppfattning om stället!

Inte bara en entré

Nej den är så mycket mer. Där finns ett utrymme som kan nyttjas till många olika saker. Det kan även vara ett mottagningsrum. Här passerar inte bara gäster utan alla medarbetare också. En trevlig reception gör att medarbetarna är stolta när de passerar igenom den. I en reception eller annat mottagningsrum är det viktigt med funktionella, praktiska och bekväma möbler. Inredningen ska vara snygg och smart.

Vad ska en gäst göra som väntar i en reception?

Skönt att kunna vila benen medan man väntar? Behövs en informationstavla där? Ett ställ med broschyrer? Kan något område behövas spärras av tillfället? Behöver gästen kunna kasta skräp? Finns det utrymme för en skoputsmaskin? Behöver någon kanske låna ett paraply? Vi på Livv kan hjälpa dig med utformning av en bra reception.

Vad behöver du ha i en reception?

Vi har alla detaljer för snygga och funktionella inredningar av receptioner: avspärrningsstolpar & rep, askkoppar, bagagevagnar, informationstavlor & skåp, försäljningssortiment, nyckelhållare, paraplyställ, receptionsklockor, skoputsmaskiner, papperskorgar, garderob, telefon-/datortillbehör.

Snygga och uppskattade receptioner

Förutom att en reception ska fungera smidigt och praktiskt så är det ofta just i receptionen som ger det första intrycket. Där ska det se professionellt och snyggt ut. Gäster, kunder och anställda vill få ett bra bemötande och uppleva en känsla av det som man vill förmedla.

Några punkter att tänka på

  • Gör det bekvämt och intressant för gästen
  • Se till att inredningen är funktionell, smart och snygg
  • Broschyrer och information
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen