0 0 kr

Snygga papperskorgar till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Livv.se har ett stort utbud av papperskorgar, allt från enklare modeller till mer exklusiva varianter av papperskorgar. Användningsområdet är mycket större än vad man kan tro. Nu för tiden är det dessutom ett plus om hotellgästen kan göra sin insats för miljön genom att källsortera redan på rummet. Det kräver ju en speciell typ av papperskorgar.

Papperskorgar för badrum

En av de vanligare modellerna till badrummet brukar vara pedalpapperskorgarna. En pedalpapperskorg är precis som namnet antyder - en papperskorg med en pedal som med en lätt tramptryckning öppnar upp locket. Ett smidigt och praktiskt ställe för att kassera hygienartiklar m m. Sen kan man fundera över om den ska vara vägghängd eller ej. Det har såklart med utrymmet att göra men även ur städsynpunkt så finns det en stor fördel genom att det blir lättare att hålla rent på golvet.

Papperskorgar håller rent och snyggt

Låt inte saker ligga och skräpa på fel ställen. Håll dina utrymmen snyggare och renare med hjälp av papperskorgar! Ordning och reda är en fröjd för ögat. Idag finns det så många modeller att välja mellan. Det finns både snygga och exklusiva varianter.

Extra snygga papperskorgar till receptioner

Tänk på att placera en extra snygg papperskorg i receptionen. Det finns så många modeller att välja mellan. Den kommer att synas.

3 papperskorgar som du aldrig hört talas om? Eller?

  •  Double bin, en praktisk papperskorg med ett lyftbart dekorativt ytterskydd för att snyggt och enkelt placera plastpåsen på insidan och som därigenom inte syns från yttersidan. Med hjälp av doublebin så göms påsen snyggt!
  • Touch bin, denna mycket praktiska papperskorg öppnas nästan ljudlöst med ett lätt tryck tack vare touchfunktionen
  • Swing top bin, den här papperskorgen eller kanske soptunnan har ett smidigt lock som svingar fram och tillbaka. Den är enkel att tömma och lätt att använda för hela familjen.

Kom ihåg att köpa papperskorgspåsar också!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen