0 0 kr

Ishinkar till SPA-, hotell- och konferensanläggningar

Härligt att kunna beställa upp en flaska bubbel på rummet för att fira något! Om det är vitt vin eller bubbel så hör ju en ishink till. Eller så kan det kännas särskilt frestande att som nyincheckad gäst på rummet att fira ankomsten till kanske en förhoppningsvis lovande helg! Det är nog ingen hemlighet att en del gäster tar med sig något eget drickbart hemifrån för att fira in kvällen innan man går ut på middag. Enkelt uttryckt som en liten förfest på tu man hand. En ren glädje att upptäcka att rummet begåvats med en ishink att kyla ner den resvarma bubbelflaskan i. Det krävs såklart att det finns is att tillgå, helst ska det finnas på samma våning! Det brukar inte vara några problem på de mer populära och stora hotellen i större städer.

Ishinkar med handtag, lock och istång

Själva meningen med en ishink är att isbitarna däri ska hållas frusna så länge som möjligt. Därför skall flaskan som ska kylas ner eller hållas kyld placeras i ishinken. När du beställer in vin på restauranger som ska hållas kylt, placeras flaskan nästan alltid i en ishink på eller invid bordet efter att det första glaset fyllts på. De bästa ishinkarna har dubbla väggar som ger den bästa isoleringen. Dubbla väggar gör att isbitarna håller längre.

Ishinkar med logga

Se till att synas, passa på att beställ din ishink med hotellets logotype på. Satsa på ett screentryck på ishinkens framsida. Man ser till att det blir ett fint och uppskattat minne som syns för din gäst.

Ishinkar för festen utomhus eller picknicken

Ishinkar är det perfekta ”föremålet” eller attiraljen för att hålla sommarens vin kylt eller varför inte nyårschampagnen? En ishink är inte bara en produkt för hotell och restauranger, den passar självklart lika bra i hemmet för privat bruk. Det är ju lika viktigt där att hålla vinet kylt. Kanske inte alla som vill springa fram och tillbaka till kylskåpet med flaskan under de varma sommardagarna när man kan sitta kvar utomhus och njuta.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen