0 0 kr

Informationstavlor & skåp till din restaurang eller hotell

Informationstavlor & skåp påminner om en anslagstavla, den fyller ungefär samma funktion. Men den stora skillnaden är att den är reserverad för en mer permanent information t ex tidtabeller, kartor och turistinformation. Dessa tavlor är ofta inglasade eller inplastade och finns oftast på offentliga platser där många människor passerar. Vi säljer professionella och snygga informationstavlor & skåp för användning såväl inomhus som för utomhus.

Vad ska man ha i dessa informationstavlor & skåp?

Det kan t ex vara praktiskt och värdefullt för en restaurang att visa menyn utanför entrén. Det kan väcka intresse och nyfikenhet. Många presumtiva gäster är kräsna och vill skapa sig en uppfattning om vad som kan serveras, om det är värt att gå in. Denna tavla kan då innehålla en meny och den kan förses med belysning. Eller varför inte lyxa till med en toppmonterad belyst opalskylt med möjlighet till exponering av bakgrundsbelyst logotyp? Snyggt och proffsigt. Det finns många varianter att välja mellan! Det kan vara smart att välja ett låsbart skåp!

Informationstavlor & skåp på hotell

Nu för tiden är det lätt för gästerna själva att ta reda på information som de är intresserade av. Men det kan vara väl värt och ganska enkelt att få en besökare eller gästens uppmärksamhet på en informationstavla som den ändå ska passera.

Skillnad mellan anslagstavlor och informationstavlor

Anslagstavlor förekommer i hemmet och på många offentliga platser t ex livsmedelsaffärer, skolor, föreningslokaler och kontor. Den är avsedd för att sprida information och kanske för att annonsera, medan den vi har hemma brukar vara full med minneslappar och annat. Informationstavlan har ett annat slags användningsområde. Här kan informationen variera och bytas ut med en regelbundenhet.

Tänkvärt:

- Ordet anslagstavla har funnits i svenska språket sedan 1789

- Ett kylskåp i hemmet fungerar ofta som en anslagstavla

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen