0 0 kr

Avgränsa med praktiska avspärrningsstolpar & rep

Avspärrningsstolpar & rep är det enda du behöver för att tillfälligt kunna avgränsa ett utrymme. En ovärderlig produkt som du när som helst kan använda för att snabbt spärra av ett område. Detta kan behöva göras såväl inom- som utomhus för att t ex förhindra trängsel, styra upp en kö effektivt eller bara stänga av en yta.

Avspärrningsstolpar & rep i restaurangen

Det är väldigt enkelt att spärra av ett område med hjälp av dessa produkter. Kanske är en del av restaurangen bokad för en speciellt tillställning där övriga besökare behöver uppmärksammas på att det inte är möjligt att gå in där. Eller är borden fördelade så att vissa platser är reserverade? Eller behövs det ett extra mellanrum eller ska en mittgång spärras av? Med våra mycket flexibla produkter möjliggör du en snabb avspärrning. Ibland behöver man vara extra tydlig och komplettera med en toppskylt som upplyser vad som gäller, eller bara som en värdefull information.

Snygga avspärrningsstolpar & rep kanske i väntan på hovmästaren?

Hit med inte längre! Det är vad en spärrad plats betyder. Här får kön börja när gästerna inväntar hovmästaren. Ju finare ställe desto elegantare design. Välj mellan snygga rep, band, krokar och fästen därtill.

Avspärrning & rep kan behövas överallt

Dessa produkter kan i princip behövas överallt, ingen yta är för stor eller för liten för att kunna behöva avgränsas. I restaurangen, på hotellet, i butiken, på flygplatsen, ja, överallt på arbetsplatser och där folk rör sig. Vid en sån enkel sak som städning, eller än viktigare ur säkerhetssynpunkt om en olycka har hänt.

3 saker som du behöver fundera över när du ska välja produkter

- stolpar med rep och tillhörande väggringar eller

- kassetter och tillhörande väggbeslag

- toppskyltar, behöver du stående, liggande eller kanske både och

 

Kom ihåg att köpa en transportvagn till avspärrnings- och köstolparna!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen