0 0 kr

Vagn till stolar till restauranger, hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Vi säljer mycket praktiska vagnar för hantering och transport av stolar och bord av mycket god kvalitet. Vi har ett sortiment med vagnar som är till för olika sorts stolar. Om inte vagnen passar dina stolar, kanske passar en stolspirra bättre?

Vagn till stolar underlättar för personalen

Ni ser väl till att underlätta för personalen vad gäller smidiga uppfinningar för arbetsbesparande åtgärder? Våra vagnar och pirror rymmer en hel del stolar. Självklart ett praktiskt och uppskattat hjälpmedel. Våra vagnar gör ju det mycket lättare att flytta möblerna och att lagra dem.

Vagn till stolar är smidigt men det kan också fungera med en stolspirra

Våra stolspirror är tvåhjuliga, med ett övre handtag som man skjuter framför sig. Lasten lutar sig mot ramen och själva lastflaket har en särskild böj som gör att stolarna bättre hålls på plats.

Många olika vagnar finns det…

Men en vagn är i regel ett transportmedel avsett för färd på fast underlag med vanligen två hjulaxlar och fyra hjul, som saknar egen framdrivning. De dras därför eller skjuts av någon eller något.

Vad betyder det att ”få ändan ur vagnen”?

Ett idiomatiskt och roligt uttryck som säger att när man fått ändan ur vagnen, ja då har man äntligt påbörjat något som man tidigare skjutit upp och borde ha gjort för länge sedan.

3 tips för en lyckad lagring av stolarna

  1. Se till att de är väl avtorkade och rena innan du flyttar tillbaka dem
  2. Var noga med att eventuell fuktighet är borta innan du staplar dem på hög, det är lätt att få fuktskador om de inte är helt torra och ligger för tätt
  3. Förvara dem mörkt och dammfritt för bästa hållbarhet, tyg kan lätt bli solblekt och även plast kan missfärgas om man har otur
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen