0 0 kr

Talarstolar till restauranger, hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Vi säljer en mycket praktisk talarstol som är perfekt för stora konferenser och kongresser. En talarstol passar lika bra att användas som en hovmästarpulpet. En funktionell storstilad möbel för flera användningsområden. 

 

Talarstolar för de stora banketterna

Våra talarstolar är utförda i gediget material. Du kan välja mellan svartbetsat trä med krompanel eller brunbetsat trä med guldpanel. Båda har en satinerad dekorationslist och en utdragsbar låda med lås. Imponerande snygga! När helst du har ett tillfälle för en talare som behöver synas och höras.

 

Vad har vi en talarstol till?

Det är faktiskt en möbel som är avsedd att tala till ett auditorium ifrån, alltså publiken. Den är ofta i midje- eller brösthöjd och talaren har den framför sig mot publiken. Den är vanligtvis konstruerad så att det går att placera ett manuskript på en hylla i lämplig höjd. Därför passar den också så bra till restauranger. De brukar placeras strax innanför entrén där gästerna får invänta hovmästaren. 

 

Jag är ingen talare men…

Hur får du folk att lyssna på dig? Har du flow, utstrålning och kan hålla fokus? Är du ärligt äkta och har karisma, får du kontakt med publiken? Vad har du för känsla, funkar du i blickfånget, känner du dig bekväm och kan inspirera folk?

 

7 tips för att hålla ett bra tal

  1. Öva, öva, öva - förberedelser är allt
  2. Fånga publiken
  3. Ha med ett manuskript utifall du kommer av dig - det är inte hela världen
  4. Acceptera att vara nervös - det är lugnande
  5. Komplettera ditt tal med kroppsspråk - det förstärker budskapet
  6. Var dig själv och försök vara tydlig
  7. Håll tiden!

 

Tala är silver men tiga är guld

Ja, varför heter det så? Kan det bero på att när någons tal upplevs av lyssnaren som helt betydelselöst och ointressant, borde det inte vara bättre att tiga då?

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen