0 0 kr

Klappstolar för din konferenslokal

Vi erbjuder klappstolar i många olika utföranden, material och färgställningar. Klappstolar är ett bra alternativ för dig som är i behov av sittplatser till ytor, med stor variation på storlek på sällskap, exempelvis till konferens- eller möteslokaler. Tack vare konstruktionen, där stolen fälls ihop när den inte används, är klappstolar tacksamma på det sätt att de tar väldigt lite plats. För den sakens skull är klappstolar inte minde säkra utan är väldigt stabila, samtidigt som de är lätthanterliga.

Beroende på evenemang och sällskap kan klappstolarna väljas baserade på material och komfort. Vi erbjuder klappstolar i plast och vinyl, vilket är bra om du vill kunna torka av stolarna med fuktig trasa. De klassiska varianterna av klappstolar med stoppade dynor ger ett klassiskt och mer exklusivt intryck, samt blir lite mjukare att sitta på. Sittdyna och ryggstöd är klädda med polyestertyg, vilket är ett slitstarkt och tåligt material som håller länge.

 

Anpassa dina klappstolar inför ett event

Några av våra klappstolsmodeller passar extra bra för event och fest då de kan kläs med stolsöverdrag i en färg som passar evenemanget. Klappstol Toronto är en mer exklusiv stol som passar bra när det finns krav på ergonomi och bekvämlighet. Klappstolar med stoppad sittdyna och ryggstöd gör dem optimal för längre sittningar och konferenser. Stolen är också brandklassad, vilket gör den till ett bra alternativ om ut ett säkerhetsperspektiv.

 

Skapa ordning och reda i raderna

För att enkelt se till att klappstolarna står i prydliga rader och att det fortsätter så, rekommenderar vi att stolarna fäst samman med kopplingsbeslag. Kopplingsbeslaget fästs på stolarnas ben och säkerställer att de är sammankopplade. På det sättet undviks att stolarna åker omkring och att raderna flyttas vilket kan skapa oreda i lokalen. För att underlätta hanteringen av klappstolar finns det till vissa modeller en tillhörande rullvagn där stolarna enkelt placeras på varann och flyttas undan när det är dags att ställa iordning lokalen för nästa sällskap.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen