0 0 kr

Scen till restauranger, hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Vi säljer en mycket praktisk scen som är perfekt att kunna tas fram när det finns en talare som behöver höras och synas bättre för en mindre eller större publik. Den är ovärderlig vid de stora konferenserna, banketterna eller andra stora tilldragelser. Även vid mindre arrangemang kan det vara praktiskt att ha en scen. Den vi säljer är fällbar och på hjul. Den är lätt att hantera, du sparar både tid och lagringsyta. Det går alldeles utmärkt att ta fram och flytta den mellan rum och förråd. Så smidigt att en enda person klarar av förflyttning och montering  själv.

Scen med tillbehör

När du köper vår scen kan du välja mellan två höjder: 41 cm eller 61 cm. Mått: 240 x 188 cm. För att snygga till den behöver du köpa till en kjol som täcker upp utrymmet under ovansidan. Kjolen fäster du enkelt med hjälp av kardborreband. För att komma upp på därpå, behöver du en trappa eller ramp till den.

Scenen är din!

Som ägare till en sådan finns det inga begränsningar till vad man kan åstadkomma med en sådan ”möbel” i huset. Med en sådan här estrad eller skådeplats så har du möjligheter att låta dig och andra inspireras. Varför inte bjuda upp publiken för underhållning? Den kommer att användas om den finns där!

Ställ inte till med någon scen här!

Lite roliga uttryck i sammanhanget. ”Få mig inte att ställa till med en scen” betyder kanske att du behöver prata med mig om det här annars…  ”Jag vill inte ställa till med en scen här” kan vara ett hot om att få någon att ”ge efter” annars… Den som ställer till med något sådant här, skämmer ut sig själv eller någon annan. Det är helt klart ett hot och ställningstagande från någon som inte alls är nöjd.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen