0 0 kr

Bord till restauranger, hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Vi säljer snygga och trendiga bord av mycket god kvalitet. Vi har ett stort sortiment för olika tillfällen och för olika användningsområden. Vi säljer självklart stolar som matchar borden också.

Bord för alla användningsområden

För de stora konferenserna behövs kanske fällbara lättviktsbord, eller är det en kongress med många deltagare eller för utbildning? Ja, då ska det möbleras med särskilda kongressbord. Vi säljer även runda bord för banketter och restauranger. Alla våra bord är mycket smidiga och praktiska. Kvalitetsmöbler som är enkla att hantera och möblera av personalen.

Bord - inte bara på banketter

Bordet är en möbel som används varje dag och inte bara en plats där vi förvarar dator och en duk på. Vi använder gärna den möbeln till att äta middagen på. Köksbord ingår i det vanliga möblemanget i köket eller om det finns ett särskilt matrum eller matsal så har vi en plats för matbordet där. I vardagsrummet finner man ofta soffbord dock med en lägre höjd på. Vi sitter ju gärna i soffan och tittar på tv eller umgås. Kanske är soffbordet dukat med kaffekoppar och glas.

Några exempel på specialbord

- telefonbord (den möbeln är nog utrotningshotad)

- sybord

- spelbord

- nattygsbord

Bord får klä skott

”Det där är inte mitt bord”. Ett lustigt svenskt idiomatiskt uttryck. Så säger vi svenskar när vi inte vill ta emot t ex ett uppdrag eftersom det inte är vårt ansvarsområde ”det är inte mitt bord”. Däremot kan vi ta till oss uppgiften om det är ”mitt bord” d v s mitt ansvarsområde. Uttrycket att få betalt ”under bordet” betyder att ta emot mutor eller att ta betalt utan kvitto d v s svart. Kanske kommer det sig av att om man ger pengar under bordet så syns det inte.

Tips: köp en vagn avsedd för rätt sorts bord för hantering!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen