0 0 kr

Entrémattor till Skandinaviens bäst hotell

Vi säljer mycket praktiska och uppskattade entrémattor som är gjorda för utomhusbruk. De kan också läggas på våta och hårda underlag. De är väldigt tåliga och lätta att hålla rena. Entrémattor stoppar smutsen effektivt direkt vid dörren.

Entrémattor är bästa smutsstoppet!

Varför ta med sig smutsen in? Nej det är helt onödigt, vi ser helst att våra gäster och besökare lämnar smutsen utanför dörren. Våra dörrmattor går att beställa i önskad längd. Mattan är 120 cm bred och kan maximalt beställas till 10 meters längd. Vi är stolta över att kunna sälja en sån här prisvärd matta till denna kvalitet.

Entrémattor är välkomnande

När vi kommer till ingången och möts upp utanför entrén med en täckande matta känns det väldigt välkomnande och trevligt. Våra mattor är helt underhållsfria de är också mycket säkra att gå på. De är strödda med plastgranulat för att undvika halkolyckor. De har dessutom diskreta hål för enkel dränering. Mattorna är verkligen lätta att håla rena, det räcker med att borsta av dem. Vi säljer dem i olika färger, röd, blå, svart och grå. Här kan vi ge ett tips för hotell och restauranger. De passar alldeles utmärkt i färgerna till våra olika avspärrningsrep.

Varför ska vi hålla oss på mattan då?

Ja, det är väl ett lustigt uttryck? Frasen att ”hålla sig på mattan” är en synonym till att ungefär ”hålla sig i skinnet” och dessa fraser kan beskrivas som att vi ska uppföra oss städat eller kanske ännu bättre artigt.

Att göra storstilad entré

Det gör gärna den stora stjärnan på teatern eller operan. Men för oss andra är det värt mycket att kunna möta upp vid en inbjudande entré. Där ligger det en snygg matta och kanske finns det fantastiska blommor eller någon plantering av något slag och även en mysig belysning. Tänkvärt!

Vi rekommenderar därför dessa mattor som...

- lämnar smutsen utanför

- ger en välkomnande entré

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen