0 0 kr

Snygg och praktisk inredning till hotell och företag

Här kan du köpa utrustning och inventarier för optimal inredning i ditt hotellrum. Vi har ett brett sortiment av praktiska detaljer och allt ifrån belysning, entrémattor, till möbler. Vi har leverantörer över hela världen. Är det något du behöver utöver det som finns på hemsidan så hjälper vi gärna till.

Hur viktigt är det med bra belysning?

Jätteviktigt! Belysningen måste vara både funktionell och mysig. Vem vill inte kunna läsa en stund innan man somnar? Samtidigt vill man inte bli bländad. Gärna kunna släcka alla lampor från sängläget. En bra belysning bidrar till en bättre och trevligare miljö. Vi har snygga lampor allt från golv till tak och mysbelysning.

Behöver du hjälp med val av möbler och inredning?

Att inreda ett hotell kan vara svårt för det är många detaljer som ska på plats. Tänk på att satsa på hållbarhet för det är en viktig investering. Med rätt kvalitet så säkrar du upp hållbarheten. Viktigt att hotellgästerna upplever sitt rum som personligt, funktionellt och välkomnande. Vi hjälper dig att välja!

Uppskattade hotellinredningar

Vem gillar inte att natta över på ett trevligt hotell och vakna i en fluffig säng? Även privatpersoner gillar att inreda t ex sovrummet med hotellkänsla. Gardiner har många funktioner. På hotellet ska gardinerna naturligtvis vara mörkläggande. Men de ska också skydda mot insyn och helst skapa en mysig stämning. Hotell inreder ofta med flera gardiner som hänger på skenor i olika rader.

Lyxig atmosfär

Med ganska enkla medel kan man öka trivseln och skapa en skön uppskattad atmosfär.

5 viktiga saker att tänka på vid inredning för att höja en lyxig känsla

  • Belysningen
  • Skön säng
  • Mysiga sängkläder
  • Mjuka harmoniska färger
  • De små detaljerna som gör det lilla extra, t ex gästgåvor i form tvålar, schampo etc förhöjer lyxkänslan
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen