0 0 kr

Sales Executive/Business Developer

Vi växer och storsatsar mot framtiden! Vi söker nu dig som med ditt brinnande intresse för försäljning, affärsutveckling och att långsiktigt möjliggöra stora affärer inom hygien. Du vill ta dig an rollen som Sales Executive/Business Developer mot den nordiska och internationella marknaden hos oss. I denna tjänst har du möjlighet att göra ditt eget avtryck. Du är en driven resultatfokuserad doer, som bygger relationer, är flytande på engelska och vill vara med och växa Livv tillsammans med oss. Vi ser gärna att du har direkt erfarenhet inom branschen men viktigast att du ska ha viljan att kliva in i ett dynamiskt växande bolag där du blir en uppskattad kollega. Du har erfarenhet av att bygga egen kundstock, har ett skarpt affärssinne och ser till kund och bolagets bästa.

Du utgår från vårt kontor i Västerås men med möjligheten att arbeta hemifrån några dagar i veckan. I tjänsten ingår en del resor men en hel del av jobbet sker digitalt.

 

Om oss

Livv är en ledande helhetsleverantör av hotellprodukter och kundunika SPA-koncept. Vårt sortiment varierar från rumselektronik, textilier, konferensmöbler, SPA-koncept (till bla Yasuragi & The Well) till hygienartiklar så som fina varumärken som Ecologiq, Lexington och Rituals!

Vårt mål är att skapa hållbara vistelser och underbara upplevelse. Vi är ett dynamiskt och snabbväxande bolag som fokuserar på möjligheter och att utvecklas mot vårt gemensamma mål. För oss på Livv är vår värdegrund "PEG" (professionalism, engagemang och glädje) levande i varje beslut, i vårt dagliga arbete och i vår kommunikation inom och utanför Livv. Vårt mantra är ”Förändring är vårt normaltillstånd. Vi ser inga problem, bara möjligheter”.

Vi på Livv är under en fin expansionsfas och har som följd av pandemin varit snabba och kreativa att finna nya affärer då vår huvudaffär drabbades särskilt hårt (leveranser till hotell...). Detta har medfört att vi bildat ett nytt affärsområde inom vilket vi bland annat sålde ca 600 000 liter alcogel, +30 miljoner nitrilhandskar, mm. Vi är i ett skede där vi som bolag vill satsa långsiktigt på detta relativt nya affärsområde. 

Hälsan är viktig, därför ”boostar” vi alla anställda med gemensam träning med PT varje fredag. Du behöver inte vara en triatlet eller mästare inom crossfit. Vi ser gärna att träning och hälsa är en naturlig del av ditt liv.

 

Rollen innebär…

 • Att fokusera på större nyckelkunder, förstå kunders behov och bygga långsiktiga relationer
 • Att skapa lead-generering via sociala medier, telefonsamtal och e-post.
 • Kvalificering av prospekts samt boka webb- och personliga möten.
 • Underhåll av varma leads.
 • Att driva affärer direkt mot kund – webbmöte, offerera och sluta avtal
 • Aktivt bidraga till att förbättra arbetsprocesserna tillsammans med övriga kollegor på Livv.

 

Vi söker dig som…

 • Har minst 5 års erfarenhet av KAM eller affärsutveckling
 • Älskar kundkontakt, är social, lyhörd och kommunikativ.
 • Motiveras av utmaningar och att nå resultat.
 • Är självgående och tycker att det är självklart att ta stort eget ansvar för resultat och leverans.
 • Är en teamplayer
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • B-körkort

 

Start: Snarast möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Plats: Sthlm/Västerås

Lön: Fast lön, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag + årlig bonus enligt Livv policy, tjänstepension, tjänstebil

 

Är du rätt person att anta dig denna möjlighet och bli en nyckelspelare i vårt team? Ansök redan idag!

 

Ansökan skickas snarast, dock senast 16 januari till rekrytering@livv.se

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen