0 0 kr

Fyllnings- produktionspersonal

Om företaget

Unique Cosmetics Sweden AB är en tillverkare av Hud- och hårvårdsprodukter främst inom hotellsegmentet men vi breddar samtidigt vår verksamhet mot retail. Vi har idag en unik förmåga att kundanpassa våra produkter både när det gäller stora produktioner samtidigt som vi bibehållit vår förmåga att tillverka småskaligt.

Tillverkning sker i vår fabrik belägen i Orminge, där vi utvecklar idé till färdig produkt. När företaget vuxit har det gjorts ur ett långsiktigt perspektiv. Vi har moderna och effektiva produktionslinjer och vi har en hög ambitionsnivå vad gäller att vidareutveckla vår verksamhet och att fortsätta växa.

Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, idag är den absoluta merparten av de produkter vi producerar Licenserade hos Naturskyddsföreningen, ”Bra Miljöval”.

Unique Cosmetics är den del av Livv AB

Om dig

Du stöttar och hjälper till över avdelningsgränserna. Du behöver också vara en person som trivs med att komma till jobbet och göra likande arbetsuppgifter under ganska långa perioder. Du tycker om att jobba kontinuerligt och genom det skapa effektiva flöden med hög effektivitet.

 

Du kommer bland annat att:

 

 • Genomföra startupcheck för fyllning enligt UC:s checklista för fyllning
 • Ha kunskap om UC:s rutin för batchmärkning
 • Ha maskinkännedom för att kunna genomföra fyllning med och rengöring av aktuell fyllnisngslinje
 • Ha kunskap om start och inställning av transportband och batchprinters

 

Säkerhet

Anställda skall följa de instruktioner och interna regler som är upprättade av UC och på ett aktivt sätt deltaga vid personalmöten, skyddsronder och uppföljningsmöten.

 

 

Startup beredning

Inför varje fyllning skall fyllningspersonalen genomföra rengöring enligt UC:s checklista för respektive fyllningslinje. Man ska säkerställa att rätt kärl och produkt är kopplat till fyllningsmaskin samt märka fyllningslinjen med produkt och batchnummer för aktuell fyllning. Kontroll skall genomföras att batchnummret från kärlet man fyller ifrån överensstämmer med det batchnummer som batchprintern är inställt på.

 

Emballage

Fyllningspersonalen tillser att rätt flaskor är framplockade och inslussade i produktionsrummet.

 

Fyllning

Fyllningen skall hela tiden övervakas så att man på ett tidigt stadie kan upptäcka eventuella felaktigheter som kan påverka produkt eller orsaka produktionsstopp. Fyllning genomförs tills kärlet är tomt.

 

Avslutad fyllning

Efter avslutat fyllning genomförs rengöring och sanering enligt respektive fyllningslinjes checklista. Emballage som ej blivit fyll packas tillbaka till kartong och återförslut. Kartongerna skall märkas och sorteras in på korrekt lagerplats.

 

 

Vi söker dig som:

 

 • Har erfarenhet av tillverkning inom kosmetik
 • Goda samarbets- och initiativförmåga.
 • Ett plus, Utbildad inom GMP, ISO 22716
 • Noggrann och engagerad.
 • Tekniska kunskaper är meriterande

 

Som person är du:

 

 • Driven – Vi lägger stor vikt vid att du som person har ett stort engagemang i det du tar dig an och du lägger stor vikt vid att alltid göra ditt bästa. Du har en vilja att utvecklas som person och i företaget.
 • Kommunikativ - du är bra på att kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt.
 • Kreativ - du har en god förmåga att finna nya lösningar på problem och att komma med egna idéer.

 

 

Start: Snarast, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, Måndag -- Torsdag 7-16 Fredag 07-13

Plats: Nacka, Stockholm

Lön: Fast lön, Enligt kollektivavtal IF-metall

 

Ansökan: rekrytering@livv.se

Märk ditt mejl och ansökan med: Fyllnings- produktionspersonal.

Ansök senast 2022-03-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen