0 0 kr

Sängar till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

 

 

 

Våra sängar erbjuder dina gäster en natt med hög komfort och god kvalitet. Eftersom sängen även är den största möbeln i ditt hotellrum är det viktigt att den ser snygg ut och stämmer väl överens med ditt hotellkoncept. I vårt stora utbud hittar du både design och kvalitet till rätt pris. 

Supersköna kvalitetssängar för hotellbranschen

Kanske är sängen hotellets viktigaste möbel. En stor del av gästens behållning är just den sköna sängen. Hotellupplevelsen med den extra sköna känslan. Vi har sängar med hög komfort och av god kvalitet. Att välja en snygg sänggavel gör sängen än mer stilren och tilldragande.

Sängar - men vilken säng ska man välja?

En kontinentalsäng har du säkert hört talas om men vad är det? En kontinentalsäng har tre madrasskikt. Nederst finner du en ramsäng som är sängens ram och plattform och ovan den en traditionell resårbotten och överst ligger en bred madrass - liksom en kontinent som brer ut sig över hela sängen. Eftersom sängen är tillverkad med tre lager blir den därför lite högre. Men en kontinentalsäng behöver inte alltid vara en dubbelsäng. En ramsäng består av en resårmadrass som är uppbyggd inuti en träram. Höjden på en ramsäng är lite lägre än en kontinentalsäng men den går att få i olika storlekar d v s bäddmadrassen går att variera i höjd och mjukhet.

Sängar - olika komfort och kvalitet

Enkelt uttryckt kan man säga att man får det man betalar för! Men en ramsäng passar den som vill ha en bra säng med god sovkomfort och till ett bra pris. Inte så lätt att välja kanske, men vi hjälper dig!

Madrassen då - hur ofta ska man byta madrass?

Sängar håller olika bra och länge. En hotellsäng måste man kunna räkna med att den används av alla möjliga gäster med olika kroppstyper. Vad gäller bäddmadrass rekommenderas att man byter den var femte år ungefär, både av komfort och hygieniska skäl. Satsa på kvalitet som håller längre. Madrasskydd är ett måste för längre livstid för dina hotellsängar.

5 saker att tänka på vid sängköp!

  • Kontinentalsäng eller ramsäng?
  • Lagom kvalitet för ändamålet, en säng kan ha en livslängd på ca 15-20 år men varierar naturligtvis
  • Sänggavel!
  • Någon med allergier? - Viktigt för val av madrass, skummadrass kan vara alternativet här.
  • Madrasskydd!
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen