0 0 kr

Madrasskydd för längre livslängd på dina hotellsängar

Du har säkert koll på att madrasskydd eller bäddmadrasskydd skyddar sängen och bäddmadrassen och förlänger på det sättet livslängden på dina hotellsängar. Bäddmadrasskyddet placeras under lakanet men över bäddmadrassen och skyddar på så sätt bäddmadrassen från fläckar och smuts som kan komma ovanifrån. Vi vill att dina hotellgäster ska sova gott och förutom att skydda dina madrasser kan madrasskyddet göra sängen mer bekväm och vissa hjälper till och med till att reglera temperaturen i sängen. Många sover lite bättre i lite lägre temperaturer och madrasskyddet har dubbla funktioner när det reglerar värmen men också ser till att svett och fukt inte når ner i madrassen.


Välj madrasskydd med hög absorptionsförmåga

Tack vare fyllningen av polyestervadd i vissa madrasskydd har de väldigt god förmåga att suga upp fukt. I vårt sortiment finns även smarta bäddmadrasskydd med vätskespärr som passar bra i hotellets familjerum, där det ibland händer olyckor för mindre barn.

Kvalité utan kemikalier och gifter

Flera av våra madrasskydd uppfyller kraven för OEKO-TEX standard 100, vilket betyder att textilen i den färdiga produkten är fri från ohälsosamma kemikalier och gifter. För att hålla madrasskydd och bäddmadrasskydd fräscha och fria från kvalster är det bra att hänga ut dem på vädring emellanåt, även när de inte är i behov av tvätt. Vårt utbud av madrasskydd och bäddmadrasskydd spänner över olika kvaliteter och passar madrasser från 80 cm upp till 180 cm breda. Madrass- och bäddmadrasskydden är quiltade och yttertyget är gjort av bomull och polyester. De är lätta att hantera vad gäller att ta av, tvätta och sedan placera i sängen igen. Samtliga madrass- och bäddmadrasskydd kan tvättas i 60 grader.

Skydda sängarna med stretchöverdrag

Ett annat sätt att skydda sängen är med ett stretchöverdrag. Stretchöverdraget träs över själva madrassen och skyddar även madrassens sidor. Våra stretchöverdrag finns i storlekarna 90x200 cm och 160x200 cm. Kombinera stretchöverdrag med ett bäddmadrasskydd eller madrasskydd så har ni bästa möjliga förutsättningar för fräscha sängar för era hotellgäster!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen