0 0 kr

Filtar & plädar till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

 

 

 

Det bästa sättet att piffa upp ett rum gör man med de små inredningsdetaljerna. Ett ganska mediokert och färglöst hotellrum kan inredas varmt, snyggt och ombonat. Bädda med fluffiga sängkläder, häng upp mysiga gardiner och inte minst ordna den där sista touchen med att lägga fram en snygg, skön filt eller pläd. 

 

Filtar & plädar är fantastiska inredningsdetaljer

En sån enkel detalj som en filt eller pläd på rummet kan göra stor skillnad. Det tillför en välkomnande känsla och gör att rummet känns ombonat och trevligt. Det spelar ingen roll om den ligger på soffan, fåtöljen eller sängen! Vi har ett stort utbud av både fleece- och bomullsplädar i alla möjliga olika färger. Kvalitet och funktionalitet ska gå hand i hand. En prisvärd pläd kan vara lätt att byta ut och de ska även tålas att tvättas.

 

Filtar & plädar för utomhusbruk

Det gäller att ta tillvara på sommaren, men vi vill också kunna förlänga denna varma årstid. Då handlar det om att man kan passa på att sitta utomhus när det går d v s när vädret tillåter. Smidigt är det förstås om loungeområdet är inglasat eller att det kanske finns några terrassvärmare. Men vad som inte får fattas är just de sköna plädarna som behöver hänga över stols- eller soffryggen. Ett enkelt sätt att få gästerna att sitta utomhus och mysa en stund till.

 

5 saker som du kanske inte känner till om filtar & plädar

  1. En pläd är ursprungligen en benämning av en lätt resfilt av tunnare eller tjockare kvalitet som oftast vävdes i ull
  2. Pläden får inte vara alltför kraftig för då övergår den till att kallas täcke
  3. Svenska ordet pläd kommer från skotskans gäliska plaid
  4. Iriska ordet ploid betyder filt
  5. I slutet av 1980-talet lanserades fleece av konstfiber som är ett töjbart, mjukt och varmt material. Vanligtvis är fleece tillverkat av 100% polyester. Fleece håller värme och transporterar fukt samt är lätt att tvätta.
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen