0 0 kr

Barnsängar till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Alla hotell behöver ibland tillfälligt kunna sätta in en extra barnsäng i ett rum. På vissa hotell kan det fungera med att man en del rum som är permanent möblerade med barnsängar. Men hur smidigt är det inte med att ha några extra fällbara barnsängar i ett förråd? Gärna helst på hjul kanske? Bara att fälla upp och rulla iväg till rummet där den ska stå. En enda personal klarar av det ensam.

 

Barnsängar för de allra minsta

Dessa sängar kallas även för spjälsängar och de är alltså en liten säng för spädbarn och mindre barn upp till 2-3 år. De är tillverkade med höga sidor för att barnet inte ska kunna klättra ur eller ramla ur sängen. Kort och gott ska barnet begränsas till sängen.

 

Praktiska barnsängar i både trä och stål

Att kunna ta fram en extra säng ur förrådet och enkelt kunna fälla upp den samt att den går att köra på hjul är väldigt praktiskt. Våra barnsängar har fyra st hjul men när de väl är på plats kan man låsa två av dem så att de står stabilt. Våra sängar har komfortabla vinylklädda bäddmadrasser i polyeter, med en tjocklek på ca 10 cm.  Det är viktigt att dessa sängar och madrasser är lätta att göra rent efter dessa små gäster! Nästkommande gäster ska alltid känna sig trygga med att allt är fräscht och fint.

 

Fler modeller av barnsängar

Resesäng är en helt annan typ av säng. Det är en mobil, alltså portabel, sovplats för spädbarn eller barn upp till max 15 kg. Det är en praktisk resesäng som förvaras i en väska. Den är mycket lätt att bära  med sig. Den är enkel att bygga upp och att montera ned i samband med användning på annan plats.

 

4 frågor att fundera över vid köp av barnsäng

  1. Barnsäng på hjul
  2. Låsbara hjul
  3. Ihopfällbar
  4. Lätt att hålla ren
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen