0 0 kr

Bäddsoffor med toppkvalitet till hotell- och SPA-anläggningar

Vi säljer fantastiska bäddsoffor i toppkvalitet. De är snygga, trendiga och praktiska. Samtidigt som man har en skön soffa i ett rum så är det enkelt att bädda upp för en eller två personer till om det behövs.

Praktiska bäddsoffor 

De bäddsoffor vi säljer är av mycket god kvalitet. Förutom att de är snygga så är de mycket sköna och sittvänliga. Vi erbjuder många olika modeller i eleganta och trendiga stilar. Hörnsoffor, 2,5- och 3-sitssoffor, bäddsoffor med schäslong och även divansoffan. Alla med olika tillval för utformning och hur den ska förvandlas till säng och bäddas. Välkomna att komma med er förfrågan om modeller och pris.

Bäddsoffa av betydelse

Innovativ utveckling av bäddsoffor. Nu kan man förvandla en soffa till en säng i ett enda drag utan att ta bort rygg- eller sittdynor. Du kan välja modell för att sova på längden eller på framåtbäddat läge. Vi har också en särskilt framtagen soffmodell som passar extra bra i smala rum. Det finns olika sätt för förvaring av sänglinnet. Antingen förvarar man bädden i ryggen på soffan eller under sitsen, i väntan på att kunna rullas ut för användning. Mycket praktiskt.

Lite kuriosa om bäddsoffor

Bäddsoffan lanserades i början av 1900-talet. Innan dess hade man olika slags liggsoffor, dessa fållbänkar och utdragssoffor fanns i allmogemiljöer och enklare stadsboenden.

Varning för att bli en soffpotatis!

Ordet är en besynnerlig import från USA, couch potato. Har kommit att bli synonymt med soffliggare och allmänt slöa personer. I orginalbetydelse; person som endast sitter i soffan och ser på TV.

Är du en soffliggare?

Att ligga på sofflocket och att vara en soffliggare är två varianter på ett uttryck för att vara lat i allmänhet och i synnerhet när det gäller att rösta i allmänna val och folkomröstningar. Kanske har uttrycket kommit av att det är så skönt att ligga och vila i soffan.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen