0 0 kr

Loungemöbler för härliga utemiljöer

Skapa en trevlig och skön plats för era gäster att umgås på med hjälp av stilrena och hållbara loungemöbler. Vi har loungegrupper som passar uteplatser och rum i hotell- och restaurangmiljöer samt konferensanläggningar. Genom att välja hållbara, slittåliga och bekväma utemöbler sätter ni den rätta känslan för besökare och skapar mötesplatser man gärna vill stanna på.

Skapa sommarens skönaste uteservering

Till vårens och sommarens härligaste dagar lockas många ut till uteserveringar och restauranger för att slå sig ner och avnjuta morgonkaffet, en god lunch eller drink i kvällssolen. I vårt utbud av loungemöbler har vi stolar, cafébord, soffor, bänkar och kompletta loungegrupper. Möblerna finns i många storlekar, med olika funktion och material som trä, aluminium, konstrotting, teak och plast.

Välj rätt material

Fundera över vad som är viktigast för er. Vill ni investera i klassiska utemöbler som håller över tid? Kommer möblerna utsättas för mycket slitage? Vi hjälper er att komma fram till det materialval och de möbler som passar er. En rekommendation är att göra val utifrån den inredningsstil ni har i era lokaler. Om ni är ute efter en mer klassisk känsla passar våra äkta rottingmöbler in - framför allt i inglasade uterum och altaner som skyddar möblerna från yttre slitage. Vår modell Beatrice har designats med mycket inspiration från förr och är tillverkade i glesflätad konstrotting med tillhörande dynor.

Utemöbler till spaavdelningar, uteservering och poolområden

Vi har en serie med utemöbler designad av Dick Björk som är en elegant och modern. Det finns bland annat ett matbord i teak med plats för 6-8 personer med tillhörande bekväma stolar som är mycket stilrent. Till spaavdelningar och utomhusmiljöer, som terrasser och poolområden, passar solsängarna från samma möbelserie. Kombinationen av teak och rostfritt andas modern formgivning och kännetecknas av sin utmärkta sittkomfort.

Med inspiration från 1940-talet

För den som gillar det klassiska, som ändå kan kombineras med annan modern design, rekommenderar vi pinnstolen och soffan Alvena i väderbeständig lackad aluminium. Designen på dessa utemöbler hämtar inspiration från 1940-talet och kommer i färgerna vit, svart, ljusblå samt ljusgrön. För en färggrann och charmig touch på inredningen går det med fördel att blanda stolarnas färger till matgruppen. Rummet eller uteplatsen blir dessutom väldigt Instagram- och fotovänligt. En annan tidlös modell är Arras - en serie tillverkade i gjuten aluminium som består av 2-sitssoffa, bänk, karmstol, matstol och matbord i två storlekar samt ett mindre sidobord. Dessa utemöbler passar riktigt bra i lummiga bersåer och cafémiljö.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen