0 0 kr

Uteservering & loungemöbler till restaurang och hotell

Din uteservering och dina loungemöbler sätter känslan för vad som komma skall. Vi älskar att njuta av en stund i solen och hur du inreder din servering eller uterum kan förhöja en känsla av välmående radikalt.  Våra snygga, smarta, praktiska och funktionella utemöbler som tål att användas i offentliga miljöer. Våra utemöbler finns i så många olika stilar och varianter. Möblerna ska vara smidiga för snabba lösningar. Det ska vara enkelt att möblera om eller flytta bord och stolar.

Uteservering & loungemöbler - för utomhusbruk

Är loungemöbler någonting för utomhussittningar? Ja, självklart! Möbler som kallas loungemöbler är anpassade för att skapa en viss känsla. Det perfekta stället för en drink före maten. Det handlar oftast om fåtöljer och soffor, men även andra möbleltyper kan räknas in i den gruppen. Lounge är ju en engelsk benämning på ett ställe eller område som ska erbjuda avkoppling eller väntan t ex i ett hotells foajé eller i en bar men även på flygplatser kan man erbjudas vänta i loungerum. Men för en inredning i matsalen där gästerna ska kunna äta mat behöver man mer ”sitt-och-ät-vänliga” möbler.

Smidiga lösningar för uteserveringar & loungemöbler

Personalen ska enkelt kunna flytta eller ta fram fler bord och stolar om det finns plats. En bra lösning är att köpa stapelbara möbler. För större sammankomster kan det alltid vara mycket praktiskt för arrangörerna att kunna komplettera med bord och stolar tillfälligt. Alltid smart att kunna anpassa antal sittplatser efter gäster.

Uteservering & loungemöbler - vi har allt som du behöver

Ja, vad behöver du? Våra utemöbler finns i alla möjliga olika modeller. Snygga bord och stolar? Eller fåtöljer, soffor, bänkar? Loungemöbler, cafébord, karmstolar i rotting? Kanske en klassisk utesoffa med gavlar i gjuten aluminium och brädor i furu?

Vi har loungemöbler för uteservering. Smidiga möbler för snabba lösningar. Det ska vara enkelt att möblera om eller flytta bord. Personalen ska enkelt kunna flytta eller ta fram fler bord och stolar om det finns plats.

Tre bra tips för dig som funderar över dessa möbelinköp!

- Kronan på verket! BELYSNING! Tänk på att ha en ändamålsenlig belysning. Det kan verkligen förhöja loungekänslan! Dämpad belysning och/eller diodbelysning bakom skåp och bardisk? Kanske en TV för ett rofyllt sken? Eller riktbara spotlights?

- Köp en vagn eller pirra till stolarna, det underlättar för personalen!

- Behöver du avspärrningsstolpar & rep för att kunna styra upp köer m m?

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen