0 0 kr

Mobila bardiskar till restauranger och hotell

Vi säljer mycket snygga och ovärderliga mobila bardiskar. De är perfekta för de stora konferenserna, banketterna och andra större tilldragelser där en extra bar behövs. Våra bardiskar är supersnygga och rejäla. De har allt som efterfrågas; de är mycket funktionella, en snygg design och är av en fantastiskt hög kvalitet.

Mobila bardiskar perfekt för alla större tilldragelser

Våra snygga och välgjorda bardiskar är mobila enheter som förflyttas enkelt på hjul. Elegant framsida med bardesign och det finns till och med fotstöd för riktigt ”barhäng”. De har en förzinkad insida med avställningsytor. Dessutom finns det diskho med avlopp. Det finns även plats för förvaring av flaskor och glasbackar, mer praktiskt kan det inte bli med tanke på att de är mobila enheter.

Mobila bardiskar i olika utföranden

Det finns lite att fundera över när du ska välja din bardisk. Funktionaliteten är ju redan på topp men kanske vill du påverka utseendet? Vill du välja en disk med mahognybetsad finish med mässingsbeslag? Finns även i svartbetsad finish med kromade beslag.

En speciell tanke vad gäller bardiskar

Den moderna bardisken - zinkdisken - förverkligade snickaren Emile Verrière som sin idé i Paris 1821. Han ville effektivisera serveringen genom att en person på ett och samma ställe skulle kunna servera, diska och samtidigt prata med gästerna. Femtio år senare så fanns det fler än 70 000 bardiskar i Paris. Bardisken utvecklades snabbt till en social knutpunkt där främlingar kunde umgås med varandra eller bartendern. Genialiskt, eller hur? Bardisk, ordet bar, är en disk mellan servitören och kunden, avsedd att beställa drycker från. Namnet kommer från engelskans ord för den metallstång - bar - som ofta finns framför baren som fotstöd.

Läs detta om du vill bli en bartender

Här ett recept på en dry martini.

  • 1 del torr vermouth
  • 2 delar gin
  • Is
  • 1 grön oliv

Observera att om det är James Bond som ska serveras, då vill han gärna ha vodka i stället för gin och sen är det viktigt att han får drinken skakad och inte rörd.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen