En menymapp är ett måste för restauranger, caféer, barer och alla andra företag i branschen som säljer något att äta och dricka. Här presenteras mat och dryck för gästen och till vilket pris man kan göra beställningen för.
Den vanligaste menymappen innehåller en presentation av maträtterna som serveras. Ofta kan det finnas en separat sida inlagd i menymappen för maten med en presentation av dagens rätt eller annat som kan vara ett tillfälligt erbjudande.
På litet finare restauranger är det ganska vanligt att det finns en särskild menymapp för vin och andra drycker.
Dina gäster som spenderar en kväll i din restaurang förväntar sig god mat, kanske något gott att dricka och en fin service i en trivsam miljö. Glöm inte bort gästens helhetsintryck av kvällen. Kalaset börjar redan före maten. Menyn ska inte bara vara en förteckning över priser, nej den är mycket viktigare än så. Den ska ju visa att din restaurang verkar vara ett riktigt intressant ställe med frestande maträtter.
TIPS
Tänk på gästen. Sköt om dina menymappar. Du måste se till att de inte är smutsiga och flottiga. De ska vara presentabla och se intressanta ut. Så mycket trevligare om de är fräscha och inbjudande.
Produkten har blivit tillagd i varukorgen