0 0 kr

Bordsskivor till restauranger, hotell- och konferensanläggningar

Behöver du utöka platser vid de stora kongresserna eller konferenserna? Vi säljer mycket praktiska bordsskivor som du kan kombinera med ett snyggt underrede. De kan användas närhelst du behöver möblera upp ett utrymme enkelt, kanske extraplatser till restaurangen eller varför inte till kontoret där landskapet förändras kontinuerligt? Det ska vara lätt att möblera. Separata skivor är perfekta för er när ni vill skapa egna bordsalternativ. Med rätt val för just din verksamhet så finns det så många olika kombinationer att få fram. Och hur bra är det inte, att kunna byta ut en bordsskiva? Om skivan blivit skadad eller sliten, så är det ett mycket bra val att kunna välja en separat bordsskiva till ett separat underrede.

 

Bordskivor för inomhusbruk

Vi har ett stort sortiment med bordsskivor för inomhusbruk. De finns i alla möjliga storlekar, dimensioner och tjocklekar, allt kan fås mot beställning. De finns i så många olika alternativ att vi inte hunnit översätta namnen ännu. Dessutom finns de i vilken färgton du än önskar. Behöver du hjälp? Kontakta oss, så kan vi lotsa dig rätt.

 

Bordsskivor med fällbara funktioner

Kan det vara bättre än med ett bord med fällfunktion? Nej, det är väldigt praktiskt för personalen, lättare kan det inte bli att förvara och placera dem på en vagn för att rullas in/ut ur förrådet. En person klarar det själv.

 

Bordsskivor även till stå/barbord

Vi har en speciell favorit till hotellkedjan Choice, som alltid levereras i samband med nyetableringar. Ett stå/barbord som heter ”Pedrali” bordsskiva till Avantgarde, Den skivan är också fällbar. Varför är det så praktiskt med barbord? Det är perfekt för dig som arrangör och även för gäster. Tänk dig att du har suttit stilla på en stol under en föreställning under två timmar. När det blir kaffepaus behöver du sträcka på benen och röra på dem! Vid sådana tillfällen behövs inga stolar. Win - win.

 

Tips!

Tänk på att para ihop bordskivan med ett snyggt underrede. Som ett äktenskapstycke, de kan gifta sig i en skön slags förening!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen