0 0 kr

Snygga och lättskötta bordskjolar till restauranger, hotell-, SPA- och konferensanläggningar

En bordskjol är ett slags rekvisita eller kan kanske kallas ett tillbehör för att vackert dekorera ett bord. Man fäster tyget eller duken längs bordskanten genom att t ex sätta fast den med en självhäftande remsa, en liten bit i taget för att få bästa möjliga resultat. Och voila en bakelsedröm har intagit festrummet! Så enkelt skapar du ett vackert bord och det upplevs litet högtidligare för en festligare stämning.

 

Bordskjolar till festen

När man väljer att dekorera ett bord med en bordskjol så skapar det på ett enkelt sätt en fin och elegant finish. Det är en mycket enkel metod som lyfter upp hela omgivningen genom att det ger en så vacker och ombonad miljö. Perfekt för banketter och fina kalas som t ex bröllop, tänk så vacker dukningen blir. Våra bordskjolar finns i olika tygkvaliteter, färger och veckningar. Tygerna som finns bl a i 100% polyester, faller snyggt samt är lätta att tvätta i bara 40 grader C som sen dropptorkas, därefter är de färdiga att hängas upp. Enklare kan det inte bli.

 

Bordskjolar till bröllopet

Tänk att man så enkelt kan förhöja rummets stämning genom att duka och dekorera vackert. Det är ganska vanligt att just bröllopsfester smyckas i vitt. Ett bra val kan vara att du väljer just vita bordskjolar som matchar till allt.  Vitt fungerar ju alltid smidigt med blomdekorationer och dukar.

 

Hur beställer jag en bordskjol?

Här är några saker att fundera över! Låter det krångligt? Kontakta oss så hjälper vi dig.

  1. Välj typ av veckning
  2. Bestäm höjd och dra av 2 cm
  3. Bestäm bredd och lägg till 10 cm
  4. Välj tygkvalitet
  5. Välj sätt att hänga upp den
  6. Hur många kjolar?
  7. Vilka tillbehör behöver du? Det finns kjolgalgar, olika draperingar, bordsdukar, transportvagnar m m.
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen