0 0 kr

Smarta tillbehör för telefon/dator till hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Vi är stolta över att kunna erbjuda er ett smart kit av dessa produkter för försäljning till gäster och andra besökare. Det är en perfekt produkt som borde finnas i alla receptioner. De här utrustningarna kan passa både för Apple-produkter och flera övriga telefoner. 

 

Telefon/dator tillbehör, förargligt om något sådant kan fattas i packningen

Vi har väl alla varit med om det? Varit på resande fot eller iväg på ett kortare besök någonstans och när man väl är där upptäcker man att man åkt i från den viktiga laddaren! Vi har ju helt andra krav nu för tiden, man vill och behöver också vara uppkopplad så gott som nästan jämt. Det är också en fråga om säkerhet, nu vill man inte ens åka iväg med bilen, eller ens gå ut med hunden, utan en mobiltelefon. Hur som helst, att komma fram till hotellet och upptäcka att man glömt laddaren känns inget vidare. Dessa telefon/dator tillbehör är guld värda om det finns att köpa i hotellets reception. En ovärderlig uppskattad produkt där och då.

 

Smartphones eller smartmobiler med smarta kit

Dessa smarta telefoner och surfplattor har självklart smarta kit som finns att köpa för dig som har glömt laddaren hemma. Våra kit är anpassade för att enkelt kunna ladda och synka olika mobiler. Det ingår 1 st kabel och 1 st USB-laddare. En riktigt bra service om denna produkt kan finnas att köpa i receptionen. Vi garanterar att den ska komma att uppskattas av en gäst ”i nöd”. Utrustningen är av god kvalitet och säljs till en mycket prisvärd kostnad. Vi kan varmt rekommendera er att ha några av dessa kit för telefon/dator tillbehör för försäljning i receptionen.

 

Ett smart råd till en smart användare av en smart telefon

- varför inte alltid ha en extraladdare i resväskan?

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen