0 0 kr

Receptionsklockor till företag, hotell och SPA

Ja, utan receptionsklocka, hur ska då personalen kunna lämna receptionen för någon minut eller för några minuter? En gammalmodig pryl kan tyckas men den fyller en viktig funktion. På de flesta arbetsplatserna på hotell idag är ofta personalen vältrimmad och en slimmad tapper styrka. Det finns många tillfällen då man som ensam personal måste lämna området för ett kort tillfälle.

Receptionsklockor är föremål att älska!

Hur vågar man låta personalen smita iväg en stund för att kanske fixa ett annat arbete i annat rum? Alltid är det något papperstrassel i en kopieringsmaskin eller något som ska tas rätt på och ska flyttas till ett annat ställe. Tänk så praktiskt att ha en receptionsklocka. Vad är då ett bättre hjälpmedel än en klocka att plinga på?

Receptionsklockor är win-win på riktigt

Det är dags att sätta värde på ett sådant här bra föremål. Förutom att personalen kan smita undan några minuter så är det värdefullt för kunden, gästen eller bara besökaren att se en receptionsklocka för det betyder ju att personal finns inom hörhåll. Är det tomt bakom disken och vi ser en klocka att plinga på, då vet vi verkligen att vi alldeles strax får hjälp. Ett pling betyder helt enkelt för personalen att kunden väntar, samtidigt som att vi som kund vet att personal kommer att uppmärksamma plinget och då förhoppningsvis kommer att vara på plats alldeles strax.

Receptionsklockor i olika utföranden

Vi säljer en mer elegantare modell i massiv mässing på mahognybetsad träfot. Den är möjlig att montera fast på en skiva. Den enklare modellen är förnicklad med en svartlackerad metallfot.

3 extra användningsområden som du kanske inte tänkt på…

  1. När det är dags för tal på bröllop - pling-pling
  2. Är det kanske dags för snapsen… pling-pling
  3. Leker ni charader? Vem kan svaret först - pling-pling
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen