0 0 kr

Snygga nyckelhållare till hotell- och konferensanläggningar

Vi erbjuder numrerade nyckelhållare i olika utföranden. Varje nyckel öppnar en dörr men också till en upplevelse. Som så ofta är det detaljerna som skapar helheten. Vi vill kunna erbjuda dig allt till ditt hotell- eller konferenskoncept. Nyckelhållare är den sak vi delar ut först och bär med oss under hela vistelsen. Den ska vara svår att tappa bort, men ändå liten nog att bära med sig.

 

Personlig med eget tryck

Vi designar dina nyckelhållare med rumsnummer och er loggotyp. Den egna designen gör det enkelt för er att hålla ordning och reda på nycklarna i hotellreceptionen. Beroende på hur ditt koncept ser ut kan du välja smarta och smidiga nyckelhållare med tofsar eller bara klassiska platta eller runda. Vi hjälper dig gärna att ta fram förslag på design så att den passar ditt företag. Nyckelhållarna görs på beställning och priset beräknas på antal du köper.

 

Välj ”tappvänliga” nyckelhållare

Öglan passar för en till ett par nycklar. Genom att förse nyckelhållaren med gummi kan man förhindra onödigt oljud i lokaler eller repor i bord och golv ifall den tappas.

 

Nyckelhållare med tofsar

För ett par år sedan fick en av våra mest kända Hollywoodfruar tofsar att bli hett igen. Tassle´s eller tofsar känns lite lyxigt och är sköna att hålla i. Våra nyckelhållare med silkes- och bomullstofsar finns i olika längder och färger. Självklart finns dem att få i egen design, med rumsnummer och logotyp.

 

Fem tips när du väljer nyckelhållare:

  • Tänk på att den är en typ av identitetsbricka, designa den efter ditt koncept.
  • Nyckelhållaren ska tilltala både män och kvinnor
  • Säkra att du kan beställa fler om en tappas bort eller ni bygger ut.
  • Se till att den är stor nog att den känns i fickan, det är lättare att inte tappa bort den då.
  • Ha koll på din budget och beställ alla nyckelhållare samtidigt.
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen