0 0 kr

Garderob till företag, hotell-, SPA- och konferensanläggningar

Köp din flyttbara garderob hos oss. Förväntar ni er ovanligt många gäster och besökare? Brukar ni ordna återkommande större arrangemang? Har konferensen ovanligt många deltagare? Är det så att gästerna inte övernattar utan ni tar emot ett större sällskap över dagen? Listan kan göras lång där just en tillfällig förvaring av ytterkläder kan behövas.

Våra funktionella garderober

De här särskilda klädställningarna är mycket användbara och smidiga. De kan rymma upp till 124 krokar för ytterkläder. Dessutom finns det en övre plats för hatthylla. Ett effektivt och smart samlande av en större mängd kläder på en plats som inte kräver stort utrymme. Förutom att man kan fälla ihop dessa klädställningar så kan de även vikas. Dessutom är de belagda med hjul. Kan det bli smidigare? En ovärderlig produkt för hotell, restauranger, barer, stora arenor, spa- och konferensanläggningar osv.

Garderob är en förvaringsplats för kläder

Garderob är som alla vet en förvaringsplats för främst kläder. Garderoben brukar vara ett högt skåp eller kanske ett rum. I offentliga miljöer som till exempel på en restaurang eller krog kallas rummet eller utrymmet för gästernas ytterkläder för en garderob. Det kan vara en bevakad eller obevakad garderob. I den bevakade garderoben får man oftast mot tillägg av en mindre avgift en säker förvaring av kläder och tillbehör. Med reservation för ordet säker förvaring. Det finns ett antal garderobsärenden som Allmänna Reklamationsnämnden hanterar där det är olika uppfattningar om vems ansvaret är, då om t ex jackan är borta eller om det fattas något i jackfickan.

Lite kuriosa om några uttryck om garderober

  1. Varifrån kommer uttrycket ”att komma ut ur garderoben? Det uttrycket kommer från en engelsk metafor ”Coming out of the closet”, förkortat ”Coming out” som betyder samma sak. Att komma ut ur garderoben är en metafor för när homosexuella, bisexuella eller transpersoner som av omvärlden uppfattas som heterosexuella, själva berättar om eller offentliggör sin sexuella läggning eller könsidentitet. Uttrycket används idag även ur andra sammanhang som att man kan komma ut som troende eller annat.
  2. Har vi några lik i garderoben? Det är ett idiomatiskt uttryck för en obehaglig företeelse som man inte vill tala om. Det är en sammanblandning av uttrycket ”ett skelett i garderoben med uttrycket ”ett lik i lasten”.
Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen